Libnet.ro
UNICEF

16:30

CCR: Ordonanta privind alegerile prezidentiale este constitutionala

B1 B1,
CCR: Ordonanta privind alegerile prezidentiale este constitutionala

Ordonanta privind alegerile prezidentiala este constitutionala, au decis, marti, judecatorii CCR. Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea OUG 45/2014 care modifica Legea. continuă pe B1

CCR respinge contestatia lui Klaus Iohannis. Ordonanta privind alegerile prezidentiale este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, marti, contestatia presedintelui PNL Klaus Iohannis privind modificarile facute de Guvern la legea alegerilor prezidentiale. Potrivit unor surse oficiale,.

Presedintele CCR, Augustin Zegrean: Alegerile prezidentiale vor avea loc indiferent de decizia Curtii privind OUG 45

Alegerile prezidentiale din noiembrie vor avea loc indiferent de decizia CurtiiConstitutionale cu privire la OUG 45/2014, a declarat, marti, presedintele CCR,Augustin Zegrean. Alegerile.

Iohannis, despre decizia CC privind ordonanta legata de alegerile prezidentiale: Sesizarea noastra a fost respinsa pe forma, nu pe fond

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca sesizarea liberalilor privind neconstitutionalitatea OUG 45 privind alegerile prezidentiale a fost respinsa pe forma, iar speta in cauza nu s-ar.

Oficial: Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18. 698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18. 512 cetateni romani.

Basescu: PDL-ul fara candidat la prezidentiale este ca mata fara coada

Presedintele Traian Basescu sustine ca PDL-ul fara candidat la alegerile prezidentiale este ca mata fara coada. Seful statului a facut aceasta afirmatie astazi la Scoala de Vara a PMP de la Mamaia.

Petrescu, Finante: In 10 zile o sa avem ordonanta privind plata cu cardul la ghiseele ANAF

In circa 10 zile premierul va aproba Ordonanta de urgenta care va reglementa cadrul legal care sa permita plata taxelor si a impozitelor cu cardul bancar. Mi-am propus sa nu mai adopt nicio Ordonanta, dar pe aceasta o voi aproba!, a spus luni Victor Ponta. Pana la implementarea fizica a acesteia ar putea trece intre 6-12 luni, a mai precizat premierul, adaugand ca dupa ce Ordonanta va aparea, urmeaza ca emitentii de carduri-bancile comerciale- sa oferteze Fiscul pentru a-si instala POS-urile in cadrul Administratiilor Financiare. Vedeti ca nu exista bancomate si plata cu cardul in Administratiile Financiara, ceea ce probabil ar fi cel putin la fel de eficent. Imediat am intrebat-o pe doamna ministru, si mi-a zis ca in 10 zile o sa veniti cu ordonanta si acordul, a completat Ponta.

Punctul de intalnire: Implicarea STS in alegerile prezidentiale din 2009

Apropierea alegerilor prezidentiale aduce in discutie experienta din 2009, cand scrutinul a fost castigat intr-un mod foarte dubios, in care, se pare, serviciile au avut un rol decisiv. Subiectul a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )