Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: HG prin care alegerile parlamentare au fost fixate pe 6 decembrie isi inceteaza efectele cand intra in vigoare legea prin care Parlamentul si-a oferit prerogativa de a stabili ziua scrutinului

B1 B1,
CCR: HG prin care alegerile parlamentare au fost fixate pe 6 decembrie isi inceteaza efectele cand intra in vigoare legea prin care Parlamentul si-a oferit prerogativa de a stabili ziua scrutinului

Curtea Constitutionala a stabilit, in motivarea deciziei prin care a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de lege ce ofera Parlamentului prerogativa de a fixa data alegerilor. continuă pe B1

Cati romani au drept de vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Guvernul PNL condus de catre Ludovic Orban a stabilit data alegerilor parlamentare, pentru 6 decembrie 2020. Decizia a fost contestata de liderii opozitiei, printre care s-au numarat Marcel Ciolacu si Calin.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu candideaza la alegerile parlamentare

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, exclude posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sustin surse din MAE pentru Adevarul. in spatiul public au aparut zvonuri despre o posibila candidatura a lui Bogdan Aurescu pe listele PNL.

DECIZIA CCR, PRIVIND ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc intr-un termen de cel mult 3 luni de la expirarea mandatului de 4 ani al Camerelor

Curtea Constitutionala CCR) a stabilit, in motivarea deciziei prin care a dat unda verde legii prin care Legislativul si-a arogat competenta de a stabili data alegerilor parlamentare, ca hotararea de guvern prin care a fost deja stabilita aceasta data pentru ziua de 6 decembrie isi va inceta efectele odata cu intrarea in vigoare a acestui act normativ.

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

Cu ce acte poti vota la sectiile din Romania, la alegerile parlamentare

Pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare, iar romanii vor merge la vot pentru a-si alegedeputatii si senatorii. La fel ca la alegerile locale, si la cele parlamentare, cetatenii vor purta.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

PeBloguri: Guvernul Romaniei a fost dat in judecata, pentru incalcarea libertatii religioase. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) solicita instantei anularea hotararii prin care au fost interzise pelerinajele

Partidul Puterii Umaniste social-liberal), reprezentat de presedintele executiv Daniel Ionascu, a dat in judecata Guvernul Romaniei si Institutia Prefectului Iasi, pentru hotararile prin care a fost interzisa participarea credinciosilor la pelerinajele religioase. in actiune se cere anularea hotararilor si constatarea nulitatii acestora.

Noul model al documentelor prin care poate fi solicitata decontarea somajului tehnic

In Monitorul oficial din data de 12 octombrie 2020, a fost publicat Ordin MMPS nr. 14682020 privind modificarea anexei pentru aprobarea modelului documentelor prin care poate fi solicitat somajul tehnic, arata o analiza transmisa de consultantul fiscal Adrian Benta. Avand in vedere recentele hotarari ale autoritatilor de a restrictiona sau de a inchide anumite sectoare de activitate se reactiveaza procedura de decontare a somajului tehnic avand in vedere prevederile art. XII din OUG nr. 302020 urmata de multiple modificari. Prin ordin MMPS nr. 14682020 se reactualizeaza formularele ce trebuie completate de catre angajatorii ce solicita decontarea acestei indemnizatii. Tot cu aceasta ocazie, sunt enumerate punctual domeniile de activitate restrictionate si perioada de aplicare a restrictiilor, spune Adrian Benta.

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat ordinul prin care a incetat mandatul primarului din Sangeorz-Bai

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau. Acesta a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )