Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

B1 B1,
Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,. continuă pe B1

Care este cea mai buna pozitie de dormit

Pozitia in care dormi poate avea o influenta covarsitoare asupra starii tale de bine. Dormitul ghemuit cauzeaza tensiune in muschi, in timp ce o pozitie gresita a gatului in timpul somnului poate duce la.

Cea mai puternica semnatura din lume, pilotaj de precizie si o cursa in siguranta spre casa oferita Alexandrei Stan de catre Mika Hakkinen in cadrul celei de-a treia editii consecutive Join The Pact in Romania

Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit in Romania sambata aceasta, asigurand continuitatea unei campanii de succes, in scopul cresterii gradului de constientizare in ceea ce priveste consumul responsabil.

De ce nu se mai face universitate in cea mai mare comuna din tara. Cum ar fi aratat aceasta

Primarul din comuna clujeana Floresti, cea mai mare comuna din Romania, anunta zilele trecute ca proiectul construirii unei universitati cu circa 10 milioane de euro, proiect al Asociatiei Crestine Pro Integritate, nu se va mai realiza. Conducerea asociatiei penticostale a cerut rezilierea contractului. intrebati de ce, presedintele asociatiei, Mircea Cirt, nu a spus decat ca s-a renuntat la teren si ulterior vor comunica mai multe informatii.

Autostrada A1 si dilema nodului rutier: primariile Devei si Hunedoarei au cerut ca judetul sa nu ramana izolat fata de cea mai importanta ruta din vestul tarii

Autoritatile din judetul Hunedoara au trimis o scrisoare deschisa prin care cer presedintelui Romaniei si mai multor institutii ale statului roman sa se implice in realizarea unui nod rutier care sa lege municipiile Deva si Hunedoara la Autostrada A1. Conexiunea s-ar putea face la Santuhalm sau la Soimus, potrivit initiatorilor scrisorii, insa cei care trebuie sa decida asupra solutiei tehnice vor fi specialistii.

Raluca Olaru si Lara Arruabarrena, in sferturile probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si Lara Arruabarrena Spania) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg Germania), scrie.

Este cea mai dura farsa facuta vreodata! Un barbat isi face sotia sa creada ca si-a ARUNCAT fiul peste balcon(VIDEO)

Un barbat pus pe sotii ar putea sa castige premiul pentru cea mai cruda gluma, dupa ce si-a facut sotia sa creada ca si-a aruncat fiul peste balcon. Roman Atwood a montat camerele, dupa care a apelat .

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani. Circulatia marfarelor este afectata de ieri, iar cea a trenurilor de calatori, de astazi. Unul dintre cele doua sindicate ale.

Taylor Swift, cea mai sexy femeie a anului pentru Maxim

Celebra revista pentru barbati Maxim a desemnat-o pe cea mai sexy femeie a anului. Iar castigatoarea este Taylor Swift.

Voltaj, in finala Eurovision, desi au avut cea mai trista prestatie! VIDEO

Voltaj s-a calificat in finala Eurovision, in ciuda faptului ca au avut cea mai trista aparitie in semifinala, din punctul de vedere al punerii in scena a piesei. Iata cine a mai trecut de votul publicului si al juriului de specialitate.

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )