Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cea mai dezgustatoare stire din presa englezeasca de calitate

Antena3 Antena3,
Cea mai dezgustatoare stire din presa englezeasca de calitate

Mai intai ar fi fost chilotii care elimina flatulentele, acum un magazin din Marea Britanie a pus in vanzare pijamalele care ar opri neplacutele mirosuri cauzate de gaze, scrie BBC. Reprezentantii magazinului. continuă pe Antena3

Zgonea: in 2015, putem afirma ca suntem un lider european in termen de crestere economica. Am putea fi cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii

Valeriu Zgonea a declarat de Ziua Romaniei la Expo Milano 2015 ca, in opinia sa, Romania ar putea deveni cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii. Totodata, el a mai sustinut ca Romania se.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Un grup de studenti de la Universitatea din Stuttgart a creat masina cu cea mai rapida acceleratie din lume (VIDEO)

Masina cu cea mai rapida acceleratie din lume, care ajunge la 100 de kilometri pe ora in doar 1,77 de secunde, a fost creata de un grup de studenti germani de la Universitatea din Stuttgart, scrie.

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

Partizan, despre Steaua: Este cea mai mare echipa din istoria Europei de Est

Site-ul oficial al lui Partizan gazduieste un articol despre Steaua, inaintea meciului direct de miercuri.

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Ti-e pofta de ceva dulce? Cea mai buna prajitura: fara faina, fara zahar si fara coacere

Ti-e pofta de ceva dulce? Iata reteta pentru cea mai simpla prajitura:NGREDIENTE 30 de grame de tarate de ovaz 260 grame de curmale o lingura de apa doi morcovi 60 de grame de migdale macinate cateva.

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )