Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai mare pensie din Maramures este de peste 17.000 lei. Cea mai mica - un leu

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pensie din Maramures este de peste 17.000 lei. Cea mai mica - un leu

Cei mai multi pensionari din judetul Maramures nu incaseaza foarte multi bani din pensie. Sunt insa si pensionari de lux carora postasul le aduce lunar o pensie de peste 17. 000 lei. Pensia cu pricina este incasata de un fost magistrat. continuă pe Adevărul

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna.

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si.

Economia Rusiei a franat in T2, cu cea mai slaba crestere din ultimele 15 luni

Cre and sterea economica a Rusiei a incetinit, afi and sand in perioada aprilie-iunie 2014 cea mai slaba dinamica din ultimele cinci trimestre, deoarece sanctiunile impuse de SUA si UE au afectat increderea consumatorilor, transmite Bloomberg.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

Topul zonelor de birouri: unde a fost cea mai mare activitate in primele 6 luni

Volumul tranzactiilor de relocare a crescut in primul semestru cu 61%, in timp ce reinoirile de contracte au scazut cu 33%. In cadrul acestui avant semnificativ al relocarilor, volumul spatiilor de birouri inchiriate in zona de centru-nord s-a dublat.

Palinca, tuica diplomatilor. Cum se prepara cea mai buna licoare din tara, renumita si-n Japonia

Scriitorul Felician Pop din Satu Mare dezvaluie in cartea sa, Povestea palincii, de ce aceasta licoare facuta in judetul sau natal e cea mai buna din lume. in zona, bautura e poreclita tuica diplomatilor, ducandu-i-se renumele pana-n Japonia.

Meteorologii avertizeaza ca astazi va fi cea mai fierbine zi din vara. Sfaturile medicilor pentru batrani si cardiaci

Temperaturile vor urca astazi in termoetru la 37 de grade, ceea ce inseamna ca in orase se vor inregistra 50 de grade. Meteorologii au anuntat ca astazi va fi cea mai calduroasa zi din vara.

Birocratia blocheaza internarile de zi la cel mai mare spital din Mehedinti

Birocratia da peste cap activitatea curenta intr-un spital din Romania. Se intampla la Drobeta Turnu Severin, acolo unde de o luna de zile nu se mai fac internari de zi pentru ca lipsesc niste avize.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )