Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai mare surpriza a alegerilor

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare surpriza a alegerilor

Numarul romanilor care au mers ieri sa voteze i-a luat prin surprindere atat pe politicieni, cat si pe analisti. Prezenta la vot - de 64,1% - a fost mai mare decat cea din 2009, cand numarul votantilor s-a apropiat de 60%. Am incercat sa aflam o explicatie pentru acest lucru de la sociologi si analisti. continuă pe România Liberă

Cea mai mare surpriza a alegerilor

Numarul romanilor care au mers duminica sa voteze i-a luat prin surprindere atat pe politicieni, cat si pe analisti. Pana la inchiderea editiei, datele oficiale aratau ca prezenta la vot a fost apropiata de cea din 2009, cand numarul votantilor s-a apropiat de 60%. Am incercat sa aflam o explicatie pentru acest lucru de la sociologi si analisti.

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

Record: Cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost organizata in Venezuela

Noul record Guinness pentru cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost stabilit sambata, la Caracas, iar ministrul Alimentatiei din Venezuela a pus acest succes pe seama revolutiei socialiste din aceasta tara, informeaza Mediafax.

VIDEO. Darius Valcov: Eurostat a confirmat datele INS. Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Comparativ cu trimestrul al treilea din 2013, economia Romaniei consemneaza al doilea mare avans din UE, de 3,3%, dupa Polonia 3,4%). in spatele Romaniei se afla Marea Britanie cu o crestere de 3%), Ungaria, 3,1%) si Lituania 2,6%). Germania, cea mai mare economie din UE, a inregistrat o crestere de 0,1% a PIB-ului din trimestrul al treilea comparativ cu trimestrul precedent si de 1,2% fata de trimestrul al treilea din 2013.

Dambovita, judetul cu cea mai mare suprafata de culturi de legume calamitata din Romania

Peste 3. 200 de hectare de culturi agricole au declarate calamitate in Dambovita. Declaratia a fost facuta de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la Voinesti. Dambovita are, astfel, cea mai mare suprafata calamitata de culturi de legume din tara.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 1,9% fata de trimestrul anterior, si a doua in ceea ce priveste evolutia PIB fata de aceeasi perioada din 2013, dupa Polonia, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Mesajul unor profesori de la cea mai mare universitate din Ardeal catre Ponta: Oferirea unei sume de bani in pragul alegerilor este insultatoare

Circa o suta de profesori clujeni de la Universitatea Babes-Bolyai au semnat o petitie online in care protesteaza fata de alocarea sumei de 700 de lei pentru cadrele didactice in pragul turului doi al alegerilor prezidentiale 2014. Oferirea in pragul alegerilor a unei sume de bani menite sa linisteasca o categorie de angajati vadit si justificat foarte nemultumita este insultatoare, spun ei.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 10:00 8,52% la nivel national, 7,68% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Harghita

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, duminica, la ora 11:30, prima estimare privind prezenta la vot in Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 10:00.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 13:00 27,22% la nivel national, 27,48% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Ilfov. Cea mai redusa, in Harghita

30: Biroul Electoral Central BEC) a anuntat la ora 14:30 cele mai recente estimari privind prezenta la vot in Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la.

BEC: Prezenta la vot (ora 13:00) 27,22% national, 27,48% in Bucuresti. Cea mai mare, in Ilfov. Cea mai redusa, in Harghita. Aproape tripla in diaspora, fata de Turul I

30: Biroul Electoral Central BEC) a anuntat la ora 14:30 cele mai recente estimari privind prezenta la vot in Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )