Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cea mai mare tragedie din Bucuresti: Incendiu in clubul Colectiv - 27 de morti, cel putin 162 de raniti. Parchetul a deschis ancheta/ Numere de urgenta pentru rudele victimelor

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare tragedie din Bucuresti: Incendiu in clubul Colectiv - 27 de morti, cel putin 162 de raniti. Parchetul a deschis ancheta/ Numere de urgenta pentru rudele victimelor

Cel putin 27 de persoane - majoritatea adolescenti - au murit si alte peste 160 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Bucurestiului. Incendiul a izbucnit, potrivit mai multor martori, de la artificii folosite la un concert care avea loc la acel moment. 50 Raed Arafat a anuntat ca la interventia de la Clubul Control au participat 150 de persoane, numai de la SMURD si pompieri. 29 de masini SMURD, 29 de masini de descarcerare si trei masini pentru tratarea unor victime multiple au participat la interventie. De asemenea, Arafat a precizat ca Armata are pregatite doua elicoptere si avioane de transport pentru victime, daca va fi nevoie. 15 A 27-a victima nu e inca identificata3. 00: La aceasta ora marea problema este identificarea victimelor. La locul dezastrului au venit familiile care-si cauta copiii disparuti02. 40 Ultimul bilant oficial: 27 de morti, 162 de ranitiDe asemenea, MAI a pus la dispozitie mai multe numere de urgenta pentru familiile victimelor: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 si 021/312254700. 30 Potrivit reporterului HotNews. ro de la fata locului, martorii spun ca incendiul pare sa fi pornit de la o instalatie de scena, care a scapat o scanteie intr-un decor de polistiren sau in buretele antifonant, apoi totul a fost cuprins de flacari. continuă pe Hotnews

Yuanul a inregistrat cea mai mare apreciere din ultimii 10 ani

Yuanul s-a apreciat astazi cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, informeaza Bloomberg.

Cine ocupa primul loc in topul mondial al tarilor cu cea mai mare productie de vin: pe ce loc s-a clasat Romania

Franta nu mai ocupa primul lor in topul tarilor care produc cea mai mare cantitate de vin, iar Romania figureaza si ea pe lista, potrivit unui raport al Organizatiei Internationale a Viei si Vinului.

MI 5: Islamistii sunt cea mai mare AMENINTARE la adresa Marii Britanii, din ultimii 30 de ani

Seful serviciului de securitate interna MI5) de la Londra, Andrew Parker, considera ca militantii islamisti reprezinta cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie.

Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor

Samsung Galaxy View, cea mai nou tableta a coreenilor, ar putea fi un rival de temut pentru iPad Pro. Despre Samsung Galaxy View s-a vorbit foarte mult timp. in ultimele saptamani am avut parte de numeroase informatii in legatura cu tableta, dar si de o serie de imagini interesante. Dupa cum era de asteptat, compania [] Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Miercuri dimineata s-a consemnat cea mai scazuta temepratura din aceasta toamna: -8 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul termometrelor a coborat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara inregistrata in aceasta toamna, in zonele locuite.

Franta pierde titlul de tara cu cea mai mare productie de vin: Italia revine pe primul loc. Cum arata clasamentul si ce loc ocupa Romania

Franta a pierdut titlul de cel mai mare producator de vinuri la nivel global, locul sau fiind ocupat in prezent de Italia, arata o statistica a Organizatiei Internationale a Vinurilor, citata de AFP.

In pofida eliminarii de la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheia anul pe locul 2 WTA - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep va incheia anul 2015 pe locul 2 in ierarhia WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare la final de an din cariera. Cu toate ca a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din faza grupelor, Simona nu va mai putea fi depasita de Garbine Muguruza locul 3 in lume).

IKEA Romania atinge cea mai mare crestere, de la intrarea pe piata

Magazinul IKEA din Romania a inregistrat, in anul de catalog 2015 1 septembrie 2014 - 31 august 2015), vanzari in valoare de 424. 000 lei fara TVA), in crestere cu 12,37% fata de anul de catalog anterior.

Cel mai mare parc din Calarasi va fi modernizat. Reabilitarea locului de joaca se ridica la 300.000 euro

Cel mai mare parc din Calarasi isi schimba infatisarea. Locul de joaca pentru copii din parcul Dumbrava se innoieste, totul fiind inlocuit cu tobogane, leagane si cumpene nou-noute. La peste 300. 000 de euro se ridica investitia demarata de autoritatile locale.

VIDEO |Cea mai mare surpriza muzicala a anului: R.A.C.L.A si Anda Adam lanseaza Nu te-am uitat Asculta cea mai asteptata colaborare a momentului AICI!

si Anda Adam ne surprind cu o noua colaborare si lanseaza azi Nu te-am uitat continuarea povestii piesei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )