Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Adevărul Adevărul,
Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai puternica explozie de raze gamma din istoria astronomiei, rezultat al mortii unei stele, vazuta in detaliu

In data de 27 aprilie, o explozie de lumina provocata de moarte unei stele aflate intr-o galaxie indepartata a devenit centrul atentie astronomilor din intreaga lume, potrivit Agentiei Spatiale Americane. Explozia de raze gamma, denumita GRB 130427A, reprezinta unul dintre cele mai stralucitoare astfel de evenimente vazute vreodata.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane

Un site american a facut un top al tarilor din lume dupa cum arata femeile in uniforma. Pe primul loc, in fata Rusiei, s-a pozitionat Irinda Dragan, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane.

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati component ale orasului.

FOTO VIDEO Transalpina de pe Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

Atuul turismului medical din Romania: preturi de 3 ori mai mici. Piata s-ar putea dubla pana in 2015

Piata turismului medical din Romania s-ar putea dubla pana in 2015, la jumatate de miliard de euro, in conditiile in care strainii pot plati pentru investigatii si de trei ori mai putini bani decat in alte state din Europa.

CEDO atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania, precizand ca pana in prezent s-a pronuntat in 200 de cazuri legate de aceasta problema si mai are pe rol alte 500, se arata intr-un comunicat al APADOR-CH, potrivit Mediafax.

CEDO: Procedurile judiciare din Romania dureaza prea mult.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania, precizand ca pana in prezent s-a pronuntat in 200 de cazuri legate de aceasta problema si mai are pe rol alte 500, se arata intr-un comunicat al APADOR-CH. Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) semnaleaza importanta hotararii CEDO, de marti, in cazul Vlad si altii c. Romaniei, prin care Curtea a constatat o deficienta de ordin .

Basescu, chemat in judecata. Asociatia Magistratilor din Romania cere anularea decretului prin care Morar a fost numit judecator la CCR

Asociatia Magistratilor din Romania cere instantei sa anuleze decretul prezidential prin care Traian Basescu l-a numit pe Daniel Morar in functia de judecator al Curtii Constitutionale, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )