Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai periculoasa boala exista de 16 milioane de ani

Playtech Playtech,
Cea mai periculoasa boala exista de 16 milioane de ani

In jurul anului 1981, s-a descoperit o boala ciudata in SUA, care afecta comunitatile de homosexuali si cele ale dependentilor de heroina, iar in jurul lui 1983 boala era denumita SIDA. in 1986 s-a constatat ca boala este generata de un virus diferit de tot ce se stia pana atunci. Virusul a primit numele HIV [] Cea mai periculoasa boala exista de 16 milioane de ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Holograf are cea mai difuzata piesa la radio in ultimii cinci ani. Guess Who, cel mai difuzat videoclip

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani.

Cum arata cea mai veche floare de pe Terra. Are 130 de milioane de ani

O planta subacvatica fara petale care a trait acum peste 125 de milioane de ani ar putea fi cea mai veche floarede pe Terra, potrivit unui studiu publicat in revista Proceedings of the National Academy of .

Cat castiga cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari, potrivit estimarilor revistei Forbes,.

Programul SRLD din 2011 a dus la locuri de munca si la cea mai mare utilitate a banului public cheltuit

Programul SRLD este unul din cele opt programe publice active pentru stimularea antreprenoriatului, derulate de catre Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri in ultimii sase ani, potrivit unui comunicat al deputatului PNL Andreaa Paul, remis azi redactiei.

Cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg, cea mai bogata persoana de sub 35 de ani

Cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg este cea mai bogata persoana de sub 35 de ani, cu o avere de 41,6 miliarde de dolari, potrivi raportului Wealth-X, informeaza indiatoday. in. Zuckerberg este urmat in top de alti.

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani, relateaza ABC News. Presedintele american Barack Obama a deplans intr-un comunicat moartea lui Didlake, pe care in urma cu o.

Termometrele au luat-o razna. in Capitala, a fost cea mai rece dimineata din ultimii 55 de ani

Iarna nu-i ca vara, dar, mai nou, vara e ca toamna. Dupa o luna in care oamenii au suportat cu greu canicula, acum scot hainele groase din dulapuri. De cateva zile, termometrele au luat-o razna. Bat de la plus la min.

Iulie 2015, cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani

Primele sapte luni din 2015 au fost cele mai calde inregistrate pe suprafata globului din 1880, cand au inceput sa se faca sistematic asemenea masuratori, a anuntat joi Agentia americana pentru oceane si atmosfera National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA). Cu doua zile inainte Agentia Meteorologica Japoneza prezentase aceleasi date, arata mashable. com.

Tara noastra - incadrata in clusterul statelor cu cea mai redusa performanta inovativa

Romania nu a putut sa depaseasca stadiul de inovator modest in ultimii 15 ani, potrivit datelor Eurostat si rapoartelor de specialitate ale Comisiei Europene, precum si rezultatelor unor studii elaborate in IEN, tara noastra fiind incadrata in clusterul statelor cu cea mai redusa performanta inovativa, desi inovarea a fost inclusa, ca un factor determinant al dezvoltarii economico-sociale, in toate strategiile elaborate in ultimul timp, atat la nivel UE, cat si in Romania, potrivit Strategiei de dezvoltare a Romaniei in urmatorii 20 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )