Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani

Antena3 Antena3,
Cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani

A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani, in Romania. Pe Vf. Omu s-au inregistrat -13 grade Celsius si - 10 la Balea Lac. Chiar si in Capitala s-au inregistrat. continuă pe Antena3

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a.

Cea mai in varsta persoana din lume este o femeie din Jamaica

Violet Brown, o femeie din Jamaica, in varsta de 117 ani, a fost recunoscuta ca fiind cea mai in varsta persoana din lume, ca urmare a incidentelor petrecute pe 15 aprilie, cand anterioara titulara a recordului, Emma Morano, a decedat. Emma Morano a fost ultimul supravietuitor inregistrat care a fost nascut in secolul al XIX-lea.

Cea mai in varsta persoana din lume are 117 ani, iar urmasii ii calca pe urme

Violet Brown, o femeie din Jamaica, in varsta de 117 ani, a fost recunoscuta ca fiind cea mai in varsta persoana din lume, ca urmare a incidentelor petrecute pe 15 aprilie, cand anterioara titulara a recordului, Emma Morano, a decedat. Emma Morano a fost ultimul supravietuitor inregistrat care a fost nascut in secolul al XIX-lea.

Forumul Economic Mondial a desemnat cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

Raportul din acest an al Forumului Economic Mondial intitulat Raportul privind competitivitatea in turism: calea pentru un viitor mai durabil si favorabil incluziunii a desemnat cea mai buna destinatie turistica din lume. Au fost luate in calcul calitatea destinatiilor turistice, igiena, siguranta si securitatea, infrastructura si resursele naturale a celor 136 de tari analizate.

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri si datorii de miliarde de euro, scrie Jurnalul National. Chiar daca in anii de glorie au fost lideri de piata.

FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Actrita americana Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, obtinand pentru a cincea oara acest trofeu atribuit in fiecare an de editorii revistei People, stabilind cu aceasta ocazie un nou record, relateaza News. ro.

Nadia Comaneci la Cluj: Lipsa unei baze de selectie este cea mai mai mare problema a gimnasticii din Romania

Cea mai cunoscuta gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci a vorbit la Cluj-Napoca despre problemele sportului la care a excelat. Gimnasta crede ca cea mai mare problema a gimnasticii romanesti este lipsa unei baza de selectie. Noi nu avem si trebuie sa motivam parintii, sa-i facem sa inteleaga ca sportul este important pentru copii, a explicat Nadia.

Romania a avut in martie cea mai scazuta inflatie din UE, de 0,4%

Romania a inregistrat in luna martie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,4%, in timp ce la nivelul Uniunii aceasta a fost de 1,6%, iar in zona euro de 1,5%, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Vremea rea da peste cap programul de Pastele Blajinilor. Mitropolitul Vladimir a emis o circulara: credinciosii sa-si pomeneasca mortii la cea mai apropiata biserica

Cei care nu vor reusi sa ajunga de Pastele Blajinilor in localitatile unde isi au inmormantate rudele pot sa le pomeneasca la cea mai apropiata biserica, pe parcursul zilei de duminica si luni, 23-24 aprilie. O circulara in acest sens a fost emisa de catre Mitropolitul Chisinaului si intregii Moldove, Vladimir, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )