Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Adevărul Adevărul,
Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Meteorologul Tanko Karoly de la Statia Meteo Miercurea Ciuc a declarat corespondentului MEDIAFAX ca temperatura de minus 3,1 grade Celsius a fost inregistrata in jurul orei 7. 30, fiind semnalata, de asemenea, bruma la sol. continuă pe Adevărul

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Meteorologii au inregistrat joi dimineata cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza.

Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

VIDEO: Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura, inregistrata la Miercurea Ciuc: Mercurul a coborat pana la minus 3 grade

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 3 grade Celsius, a fost consemnata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologului de serviciu de la.

Eurostat: Romania - cea mai abrupta scadere din UE, in constructii

Cea mai abrupta scadere din UE, care a avut loc in iulie in sectorul lucrarilor de constructii, a fost inregistrata de tara noastra, potrivit datelor Eurostat, citate de Mediafax.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Romania a avut in luna iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 19,7%, raportat la luna similara a anului trecut, fata de cresteri de 0,4% in zona euro, respectiv 0,6% la nivelul .

Adevarul Live: Mihai Calin vorbeste despre rolul din America, venim!, cea mai spumoasa comedie a toamnei

Actorul Mihai Calin vine la Adevarul Live, de la ora 11:00, pentru a povesti despre cea mai spumoasa comedie din aceasta toamna, America, venim!.

Afla care este cea mai idilica statiune din Turcia!

Pe coasta de vest a Turciei, peninula Bodrum, cu deschidere la Marea Egee este considerata a fi una dintre cele mai frumoase destinatii turistice, insa si aceasta are numeroase statiuni fermecatoare unde iti poti petrece.

Am descoperit Sfantul Graal, este cea mai rara specie din ROMANIA. Ce au gasit oamenii de stiinta

O populatie de boa de nisip a fost descoperita recent in Romania, anunta Societatea Ornitologica Romana SOR), care adauga ca, deoarece aceasta specie este protejata, nu vor fi furnizate date despre locul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )