Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai scazuta temperatura, inregistrata la Miercurea Ciuc: Mercurul a coborat pana la minus 3 grade

B1 B1,
Cea mai scazuta temperatura, inregistrata la Miercurea Ciuc: Mercurul a coborat pana la minus 3 grade

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 3 grade Celsius, a fost consemnata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologului de serviciu de la. continuă pe B1

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Meteorologii au inregistrat joi dimineata cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Meteorologul Tanko Karoly de la Statia Meteo Miercurea Ciuc a declarat corespondentului MEDIAFAX ca temperatura de minus 3,1 grade Celsius a fost inregistrata in jurul orei 7. 30, fiind semnalata, de asemenea, bruma la sol.

Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

VIDEO: Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

In ce conditii locuieste Nicoleta Luciu la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu a lasat Bucurestiul pentru a locui alaturi de intreaga familie la Miercurea Ciuc. Bruneta locuieste intr-o vila situata in imediata apropiere a blocului unde sotul ei, Zsolt, are birourile.

Nicoleta Luciu, adio Bucuresti! S-a mutat definitiv la Miercurea Ciuc!

Nicoleta Luciu poate spune adio vietii mondene din Bucuresti si proiectelor TV. Sotul ei, Zsolt Csergo si-a dorit, si a reusit, sa o aduca alaturi de copii in Miercurea Ciuc unde locuieste acum, dupa cum spune el, definitiv.

HSC Miercurea Ciuc a castigat Cupa Romaniei la hochei pe gheata

Echipa HSC Miercurea Ciuc a castigat, ieri, Cupa Romaniei la hochei pe gheata. Turneul s-a disputat pentru desemnarea castigatoarei de sezonul trecut.

Eurostat: Romania - cea mai abrupta scadere din UE, in constructii

Cea mai abrupta scadere din UE, care a avut loc in iulie in sectorul lucrarilor de constructii, a fost inregistrata de tara noastra, potrivit datelor Eurostat, citate de Mediafax.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Telescopul Hubble a descoperit o gaura neagra super-masiva in cea mai mica galaxie identificata pana acum

Astronomii NASA a descoperit un obiect cosmic neasteptat intr-un loc putin probabil, o gaura neagra monstru, ascunsa in cea mai mica galaxie identificata pana acum. Gaura neagra recent identificata are de cinci ori masa celei aflate in centrul galaxiei Calea Lactee si se afla in centrul uneia dintre cele mai dense galaxii cunoscute - galaxia pitica M60-UCD1, care inghesuie 140 milioane de stele intr-un diametru de circa 300 ani lumina, ceea ce reprezinta in jur de 1/500 din diametrul galaxiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )