Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai scumpa masca de protectie din lume! Este decorata cu 3.600 de diamante, iar pretul intrece orice imaginatie

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa masca de protectie din lume! Este decorata cu 3.600 de diamante, iar pretul intrece orice imaginatie

O companie israeliana a creat cea mai scumpa masca de protectie din lume, care este decorata cu 3. 600 de diamante albe si negre si se vinde pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de dolari. Accesoriul are filtre de inalta protectie N99 si promite sa protejeze purtatorul impotriva virusului ucigas. continuă pe Antena3

VIDEO Aur si diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpa masca de protectie din lume

O companie de bijuterii din Israel lucreaza la ceea ce aceasta sustine ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume, masca din aur si diamante urmand sa fie vanduta pentru 1,5 milioane de dolari, relateaza ABC News.

Cea mai scumpa masca din lume, din aur si cu diamante incrustate, creata de un bijutier israelian

Un bijutier israelian lucreaza la ceea ce spune ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume - un accesoriu din aur cu diamante incrustate, care va avea un pret de 1,5 milioane de dolari.

Tenismenii vor participa pe proprie raspundere la US Open Prezenta Simonei Halep la Flushing Meadows, unde vor lipsi mai multe nume grele din circuit, este inca incerta

US Open, unul dintre cele doua turnee de Mare Slem pe care Simona Halep nu a reusit sa le castige niciodata, propune o strategieinedita pentru editia din acest an, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Cea mai ieftina consola Xbox din noua generatie, confirmata: nu va fi Xbox Series X

Cu cateva luni ramase pana la lansarea oficiala a noii generatii de console, nu se cunosc foarte multe detalii despre Xbox Series X. Cu toate aceasta, un nou detaliu important a ajuns.

Cea mai buna reteta de suc de rosii. Reteta este foarte simpla

Pentru ca suntem in ultima luna de vara, ne gandim deja la conservele pentru toamna. Una dintre cele mai apreciate este reteta de suc de rosii, bun de baut atat ca bautura racoritoare, cat si folosit in mancare. Mod de preparare suc de rosii Se incepe, bineinteles, cu cel mai important proces, si anume, culesul .

Alegeri in Belarus. Lukasenko, sigur ca va castiga al saselea mandat. O fosta profesoara, cea mai mare provocare pentru presedinte

Aleksandr Lukasenko este convins ca va castiga al saselea mandat consecutiv de presedinte al Belarusului, insa Svetlana Tikhanouskaya, fosta profesoara de limba engleza, reprezinta cea mai mare provocare pentru presedintele supranumit odata de Washington ultimul dictator al Europei.

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Cea mai buna inghetata de ciocolata, facuta in casa. Reteta este foarte simpla

Inghetata de ciocolata este unul dintre deserturile preferate ale verii, asadar este numai buna pentru o a o servi in perioada calda a anului. insa nu trebuie sa o mai cumparati de la magazin, deoarece o puteti face in casa, simplu si rapid. Iata, asadar, cum se prepara in casa inghetata de ciocolata si de .

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )