Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai simpla si gustoasa salata pentru iarna. Cum se gateste ardeiul copt perfect

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla si gustoasa salata pentru iarna. Cum se gateste ardeiul copt perfect

Gospodinele au inceput pregatirile pentru umplerea camarilor. Chiar daca varianta cea mai simpla este depozitarea legumelor in stare neprocesata in congelator, legumele isi pastreaza vitaminele si sunt la fel de savuroase si in borcane. O reteta simpla de ardei copt in otet si deosebit de gustoasa. continuă pe Adevărul

Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au intrat intr-o greva care s-ar putea concretiza in cea mai mare actiune de acest fel din lume, potrivit Los Angeles Times. Se pare ca, in urma estimarilor unor.

Cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci

Nu stii cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci? Nu stii de ce ingredinte ai nevoie pentru prepararea ei? Nu-nimic! Noi te invatam cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci si alte legume proaspete. Si vei petrece si putin timp in bucatarie!.

Cum a ajuns Transalpina sa fie numita drept cea mai buna sosea de teste auto din Europa. Protocolul semnat intre Renault si sefii de la Drumuri Nationale

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in Pasul Urdele, este cea mai buna pista de incercare la altitudine din Europa pentru noile modele de autovehicule.

Cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita

Am declarat cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita, felul de mancare al lunii septembrie. Este usor de preparat si poate fi servita oricui, membru al familiei, prieten sau musafir mai special. Si asta pentru ca gustul de acasa domina aceasta mancare care cucereste pe oricine.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

Sondaj: Importanta bancilor este cea mai mica din lume pentru romani si italieni

Bancile comerciale isi pierd din relevanta in fata clientilor in fiecare an in favoarea altor furnizori de produse financiare usor de accesat si personalizate, indicele de relevanta bancara calculat de EY la nivel global fiind de 75,1%. in Romania, acest indice este de doar 73,4% si este de asteptat sa scada in continuare.

Noi acuzatii de pedofilie la adresa lui Michael Jackson. Megastarul conducea cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale

Wade Robson, un coregraf australian, pretinde ca Michael Jackson conducea cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale din lume, desi in trecut a fost unul dintre aparatorii megastarului i.

Cea mai bogata femeie din Baragan, jefuita de menajera

Cea mai bogata femeie din Baragan a fost jefuita la sfarsitul saptamanii trecute de o adevarata avere. Alina Naghi, vaduva regelui mezelurilor, fondatorul imperiului Aldis, care a.

Cea mai bogata femeie din Baragan, jefuita de menajera. Vaduva regelui mezelurilor a ramas fara bani si bijuterii

Cea mai bogata femeie din Baragan a fost jefuita la sfarsitul saptamanii trecute de o adevarata avere. Alina Naghi, vaduva regelui mezelurilor, fondatorul imperiului Aldis, care a murit in urma cu 5 ani intr-un accident nautic pe bratul Borcea, a ramas fara bani si bijuterii.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca anunta patru noi rute care leaga Clujul de Europa

Cea mai mare companie aeriana romaneasca, Blue Air, anunta ca va opera patru noi rute de pe aeroportul international din Cluj-Napoca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )