Libnet.ro
UNICEF

19:00

CEFC va plati 680 milioane dolari pentru 51% din actiunile fostului Rompetrol Group

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEFC va plati 680 milioane dolari pentru 51% din actiunile fostului Rompetrol Group

Chinezii de la CEFC au devenit actionari majoritari la fostul Rompetrol Group --------- *ACTUALIZARE 16:55 Compania chineza CEFC va plati 680 milioane de dolari pentru achizitia a 51% din actiunile KMGI, fostul Rompetrol Group, si se angajeaza sa investeasca cel putin 3 miliarde de dolari in urmatorii cinci ani, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul CEFC. *ACTUALIZARE Rompetrol: Data estimata pentru finalizarea tranzactiei dintre KazMunayGas si CEFC China este octombrie 2016 Rompetrol Rafinare anunta ca tranzactia dintre KazMunayGas si CEFC China este supusa unor conditii prelabile, care presupun inclusiv aprobarea finala din partea autoritatilor competente europene si chineze, si precizeaza ca data estimata pentru finalizarea acestei tranzactii este luna octombrie a acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Mark Zuckerberg, pazit ca un sef de stat: Fondatorul Facebook a cheltuit 12,5 milioane de dolari pentru protectie (VIDEO)

Securitate maxima pentru creatorul Facebook. in ultimii trei ani, Mark Zuckerberg a cheltuit peste 12 milioane de dolari pentru protectia sa, iar in prezent este pazit de fostul bodyguard al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )