Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cei 10 suspecti in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei 10 suspecti in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv

Cei 10 suspecti, anchetati de Tribunalul Calarasi, in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cei 10 suspecti in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv

Cei 10 suspecti, anchetati de Tribunalul Calarasi, in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut aseara.

Dosarul fraudelor bancare: Zece persoane au fost arestate preventiv la Calarasi

Au fost emise primele mandate de arestare in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro. Magistratii de la Tribunalul Calarasi au decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a 10.

Adrian Vasilescu, despre dosarul fraudelor bancare: Banii depunatorilor sunt in siguranta

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, considera ca ancheta privind dosarul fraudelor bancare nu va afecta din temelii sistemul bancar romanesc. Acesta ii asigura pe clienti ca nu au motive de.

Basescu: Acum nu vom mai vinde cei 10% din Petrom; am fost norocosi ca nu am vandut in 2011.

Presedintele Basescu a declarat, la intalnirea cu directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, ca dupa ultimele evolutii privind explorarea resurselor din Marea Neagra a devenit de inteles ca Romania nu va mai vinde cei 10% din Petrom, fiind un noroc faptul ca nu s-a reusit vanzarea in 2011, informeaza Mediafax. Romania va deveni un jucator important pe piata energiei in urmatorii 10 ani, daca vom fi norocosi cu Marea Neagra. In orice caz, am urmarit evolutiile. Sincer, sunt extrem de .

Basescu: Nu mai vindem cei 10% din Petrom. Am fost norocosi ca nu am vandut in 2011

In cadul intalnirii cu directorul general executiv OMV, Gerard Roiss, Traian Basescu a declarat ca, dupa ultimele evolutii privind exploatarea resurselor din Marea Neagra, Romania nu va mai vinde cei 10% din.

Basescu: Am fost norocosi ca nu am vandut anul trecut cei 10% din Petrom

Presedintele Basescu a declarat, la intalnirea cu directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, ca dupa ultimele evolutii privind explorarea resurselor din Marea Neagra a devenit de inteles ca Romania nu va mai vinde cei 10% din Petrom, fiind un noroc faptul ca nu s-a reusit vanzarea anul trecut, informeaza Realitatea. net.

Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Dragos Diaconescu si Daniel Ruse, arestati. Vicepresedintele BRD Claudiu Cercel, cercetat in stare de libertate

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, sambata seara, arestarea preventiva a sase persoane in cazul fraudelor bancare estimate de anchetatorii DIICO la 22 milioane de euro. Printre cei arestati se numara.

Mihai Stan, cercetat in dosarul fraudelor bancare, a primit mandat de arestare. Alte 24 de persoane asteapta decizia Tribunalului Bucuresti

Mihai Stan, unul dintre liderii gruparii bancherilor, a primit, sambata, mandat de arestare. Instanta va anunta sambata seara decizia si in cazul celorlalti 24 de suspecti in cazul fraudelor bancare.

Cazul fraudelor bancare Saptesprezece persoane, printre care vicepresedintele BRD, Claudiu Cercel, retinute. Seful gruparii a fost candidat la Primaria Oltenita in 2008, apoi proprietar de ferma. Aurel Saramet va fi cercetat in libertate

Saptesprezece persoane, printre care Claudiu Cercel, vicepresedinte BRD, au fost retinute, joi, in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, iar apoi, scrie presa locala, si-a cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false. UPDATE 1:15 Aurel Saramet, suspendat de la conducerea Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM, va fi cercetat in libertate in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, in urma audierilor incepute joi la sediul DIICOT Bucuresti.

VIDEO Dosarul fraudelor bancare: Zece persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Calarasi

UPDATE Zece persoane inculpate in dosarul privind fraudele bancare in valoare de 22 de milioane de euro au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Calarasi. Tribunalul Bucuresti va anunta sambata, la ora 20. 00, decizia in cazul fraudelor bancare estimate de anchetatorii DIICOT la 22 de milioane de euro, judecatorul incheind sedinta in jurul orei 4. 00, dupa ce a ascultat pledoariile acuzarii si ale apararii, informeaza surse judiciare, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )