Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei doi americani eliberati din Coreea de Nord au ajuns in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Cei doi americani eliberati din Coreea de Nord au ajuns in Statele Unite

Ultimii doi prizonieri americani din Coreea de Nord, eliberati sambata in urma unei misiuni secrete fara precedent la Phenian a sefului serviciilor americane de informatii, au ajuns in Statele Unite,. continuă pe Antena3

Ultimii doi americani au fost eliberati din Coreea de Nord

Cetatenii americani Kenneth Bae si Matthew Todd Miller se indreapta spre casa dupa ce au fost eliberati din Coreea de Nord, a anuntat sambata Departamentul de Stat american.

Doi detinuti americani din Coreea de Nord au fost eliberati, dupa o misiune secreta

Washingtonul anunta, sambata, eliberarea celor doi americani detinuti in Coreea de Nord in urma unei misiuni secrete la Phenian a sefului serviciilor americane de informatii, a anuntat Guvernul Statelor Unite.

Doi detinuti americani din Coreea de Nord au fost eliberati sambata, in urma unei misiuni secrete la Phenian

Washingtonul anunta, sambata, eliberarea celor doi americani detinuti in Coreea de Nord in urma unei misiuni secrete la Phenian a sefului serviciilor americane de informatii, a anuntat Guvernul Statelor Unite.

Secretarul general al ONU a salutat eliberarea celor doi cetateni americani din Coreea de Nord

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a salutat, sambata, eliberarea celor doi cetateni americani detinuti in Coreea de Nord si si-a exprimat speranta ca acest impuls pozitiv va contribui la.

Tiriac, Ioan Nicolae si fratii Dedeman, cei mai bogati romani din 2014 potrivit topului realizat de revista Capital

Ion Tiriac este cel mai bogat roman, cu o avere de 1,2 - 1,3 miliarde de euro, revenind dupa patru ani, pe primul loc al clasamentului, potrivit Topului 300 Cei mai bogati romani, realizat de revista Capital. Dupa o lunga criza in care averea cumulata a celor 300 de milionari scadea de la an la an, in 2014 aceasta a crescut cu peste 4% fata de editia anterioara a clasamentului. Astfel, averea totala in acest an a ajuns la 22,47 miliarde de euro, cu aproape un miliard de euro mai mult fata de anul 2013, ceea ce reprezinta aproximativ 16% din Produsul Intern Brut PIB) estimat pentru anul acesta. Dupa avansul PIB-ului de anul trecut 3,5%) si cresterea estimata pentru acest an 2%), averea insumata a milionarilor s-a majorat cu 4,3%, spune Oana Osman, redactor-sef al revistei Capital.

Andreea Antonescu colaborare BOMBA cu unul dintre cei mai ravniti artisti din Romania? Uite cu ce fost membru din Lala Band va lansa o piesa

Intoarsa de cateva zile din America, unde a fost pentru o scurta vizita alaturi de fetita ei Sienna, Andreea Antonescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )