Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cei doi pompieri implicati in dosarul Colectiv raman in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Cei doi pompieri implicati in dosarul Colectiv raman in arest preventiv

Judecatorii de la Curtea Militara de Apel Bucuresti au decis astazi mentinerea arestarii preventive pentru George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti acuzati ca au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cei doi pompieri implicati in dosarul Colectiv raman in arest preventiv

Judecatorii de la Curtea Militara de Apel Bucuresti au decis luni mentinerea arestarii preventive pentru George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti acuzati ca au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, scrie Agerpres.

Dosarul Colectiv: Cel de-al treilea patron al clubului, plasat in arest la domiciliu

Unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, care se afla in arest preventiv, va fi plasat in arest la domiciliu.

UPDATE: Angajatii ISU care au facut controale in Colectiv raman in arest

Angajatii ISU care au facut contrale in clubul Colectiv, George Matei si Antonina Radu, raman in arest.

Radoi si Dica si-au gasit echipa. Ce obiectiv au cei doi pentru anul 2016

Mirel Radoi si Nicolae Dica n-au stat prea mult pe bara, dupa despartirea de Steaua. Cei doi sunt pusi pe fapte mari si au acceptat un obiectiv indraznet pentru sezonul in curs.

Pompierii din cazul Colectiv cer eliberarea din arest

Cei doi pompieri care au facut controale in clubul Colectiv afla luni daca raman sau nu dupa gratii. Decizia va fi luata de magistratii Curtii Militare. Tot luni, in fata altor instante vor ajunge patronii clubului Colectiv dar si fostul primar Cristian Popescu Piedone.

Dosarul Colectiv: Curtea Militara de Apel decide luni daca angajatii ISU George Matei si Antonina Radu raman in arest

Curtea Militara de Apel decide luni, definitiv, daca angajatii ISU Bucuresti-Ilfov George Matei si Antonina Radu, care au facut controale in clubul Colectiv, vor fi judecati in perioada urmatoare in arest, dupa cum a decis Tribunalul Militar, scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )