Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cei doi presupusi autori ai atacului de la Charlie Hebdo se aflau pe lista neagra a SUA privind terorismul

Antena3 Antena3,
Cei doi presupusi autori ai atacului de la Charlie Hebdo se aflau pe lista neagra a SUA privind terorismul

Cei doi presupusi autori ai atacului de la Charlie Hebdo se aflau de mai multi) ani pe lista neagra a Statelor Unite privind terorismul, a anuntat pentru AFP. Fratii Cherif 32 de ani) si. continuă pe Antena3

Presupusii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi de la fata locului

Fratii Said si Cherif Kouachi, suspectati ca ar fi autorii atacului de miercuri asupra ziarului Charlie Hebdo, au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi din zona, pe care au abandonat-o in zona de nord-est a Parisului, transmite Le Figaro.

LIVETEXT A treia zi de vanatoare a suspectilor. Schimb de focuri pe drumul national 2, in apropiere de aeroportul Roissy si luare de ostatici - cel mai negru scenariu/ Surse: Doi jandarmi ucisi

Cei doi presupusi autori ai atentatului impotriva publicatiei satirice Charlie Hebdo erau de cativa ani pe lista neagra a SUA privind terorismul, a anuntat pentru AFP un oficial american din randul fortelor de ordine. Ei sunt inca liberi la 48 de ore de la masacru. Aproape 90 000 de politisti ii cauta, de joi, intr-o vasta zona rurala si impadurita aflata la 80 de km de Paris, intre Aisne si Oise. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXTevenimentele zilei:10. 52: Le Parisien: In urma schimbului de focuri dintre suspecti si jandarmi au rezultat doi morti si 20 de raniti. Pe de alta parte, informatiile nu au fost confirmate sau relatate de alte publicatii. 51: Informatii contradictorii: O localnica a declarat ca cei doi suspecti s-ar fi putut ascunde intr-o tipografie sau in supermarketul Aldi. 43: Ministrul de interne, Bernard Cazeneuve: Dispozitiv major de securitate in zona comunei Dammartin-en-Goele, unde avem informatii ca se afla cei doi teroristi10. 39: Reporter RTL: Un convoi urias de camioane si masini ale Jandarmeriei si Politiei se indreapta spre comuna unde s-a inregistrat luarea de ostaticiPrecizare geografica: Comuna Dammartin-en-Goele, pozitionata la cativa km de aeroportul parizian Roissy, se afla intre Paris si comuna Villers-Cotterets, unde au avut loc cautarile de azi-noapte. 24: Luare de ostatici, in desfasurare intr-o intreprindere din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy RTL). Aceasta s-a intamplat in jurul orei 10. 00 ora Romaniei), la un depozit. Intra in material pentru declaratiile martorului de la fata locului, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite Oise) de catre doi indivizi inarmati cu semnalmentele fratilor Kouachi.

LIVETEXT Masacrul de la Paris. A doua zi de vanatoare a suspectilor. Cei doi erau pe lista neagra a teroristilor in SUA. Barack Obama: Vive la France!

Cei doi presupusi autori ai atentatului impotriva publicatiei satirice Charlie Hebdo erau de cativa ani pe lista neagra a SUA privind terorismul, a anuntat pentru AFP un oficial american din randul fortelor de ordine. Ei sunt inca liberi la 48 de ore de la masacru. Aproape 90 000 de politisti ii cauta, de joi, intr-o vasta zona rurala si impadurita aflata la 80 de km de Paris, intre Aisne si Oise. Intre timp, presedintele SUA Barack Obama a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in Statele Unite. Vive la France!, a scris Obama, in memoria victimelor atentatului sangeros de miercuri de la Paris. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXTevenimentele zilei.

Cei doi presupusi autori ai atacului de la Paris erau pe lista neagra a SUA privind terorismul

Cei doi barbati suspectati ca ar fi autorii atentatului de la revista pariziana Charlie Hebdo, Cherif si Said Kouachi, se aflau intr-o baza de date cu teroristi a serviciilor americane de informatii, a declarat, joi, un oficial cu rang inalt in domeniul spionajului, potrvit ABC News.

VIDEO Toti cei trei atacatori care luasera ostatici in Paris vineri au fost ucisi. Imagini cu momentul asaltului

Cei doi presupusi atentatori de la Charlie Hebdo, fratii Said si Cherif Kouachi, care se ascundeau intr-o tipografie la Dammartin unde luasera un ostatic, sunt morti, relateaza AFP. Surse apropiate anchetei au declarat pentru France Presse ca ostaticul luat de acestia a fost salvat si este teafar. Ulterior, surse au declarat pentru Le Monde ca si Amedy Coulibaly, care luase ostatici intr-un magazin evreiesc din porte de Vincennes, a fost ucis. Politia declansase asaltul aproape conncomitent. Vezi in text imagini cu momentul interventiei trupelor speciale la magazinul din ParisUrmareste filmul evenimentelor din Dammartin, unde se ascundeau cei doi frati, care luasera un ostatic, aiciUrmareste aici filmul evenimentelor din Paris, zona porte de Vincennes .

Neconcordante in cazul atacului de la Charlie Hebdo: Semnele de intrebare pe care le ridica operatiunea celor doi teroristi

Modul in care s-a desfasurat atacul de la Charlie Hebdo, cat si informatiile vehiculate in presa franceza ridica numeroase semne de intrebare, scrie DCNews. Potrivit sursei citate, intre diferitele faze ale.

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei. Potrivit unor surse, cel mai tanar dintre suspecti, Hamyd Mourad, in varsta de 18 ani, s-ar afla in custodia politiei. Ceilalti doi.

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

GAME OVER. Fratii Kouachi, principalii suspecti in cazul atacului de la Charlie Hebdo, au fost ucisi

Fortele speciale franceze au lansat asaltul in cladirea in care se presupune ca se ascund autorii atacului comis la redactia Charlie Hebdo, fratii Kouachi fiind ucisi, iar ostaticii eliberati, potrivit AFP, citat de Digi24 .

MII DE OAMENI participa la marsurile de solidaritate cu victimele atacului de la Charlie Hebdo

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde, conform Mediafax. Sute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )