Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cei mai buni fotbalisti care vor lipsi de la Mondiale: Ibrahimovic si Bale.

România Liberă România Liberă,
Cei mai buni fotbalisti care vor lipsi de la Mondiale: Ibrahimovic si Bale.

Romania nu va merge nici acum la Mondial, iar peste patru ani se vor implini 20 de ani de la ultimul turneul final! Avem companie selecta, iar echipe precum Austria, Turcia, Danemarca, Serbia, Cehia si Tara Galilor vor sta si ele alaturi de noi pe fotolii, ultimele trei nici macar nu au prins locul doi in grupele preliminare. Printre fotbalisti se numara Zlatan Ibrahimovic, Gareth Bale sau Davis Alaba. Cum ar arata cea mai buna echipa a fotbalistilor care vor lipsi de la Rio: Petr Cech - . continuă pe România Liberă

eMag gazduieste un campionat de Assassins Creed IV: Black Flag. Cei mai buni jucatori vor fi premiati

Assassins Creed IV: Black Flag asteapta pasionatii de gaming din Romania in showroom-ul eMag. Evenimentul se va derula sambata, 23 noiembrie si se va sarbatori astfel lansarea versiunii de PC printr-un campionat cu premii insemnate pentru cei mai buni trei jucatori.

Singurul profesor roman nominalizat printre cei mai buni dascali ai lumii: Memoria computerului ne scuteste de invatare

Ioan Aurel Pop 58 de ani), rectorul Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca, care a fost selectat intr-un top al celor mai buni 14 dascali ai lumii, de catre Universitatea Oklahoma Outreach, a explicat cum a reusit sa ajunga dintr-un sistem educativ subfinantat in elita profesorilor. El crede ca un profesor bun este un comunicator innascut, dar si un om cult, un as in specialitatea sa si cu orizonturi largi de cunoastere, in acelasi timp.

Singurul profesor roman nominalizat printre cei mai buni dascali ai lumii: Memoria computerului nu ne scuteste de invatare

Ioan Aurel Pop 58 de ani), rectorul Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca, care a fost selectat intr-un top al celor mai buni 14 dascali ai lumii, de catre Universitatea Oklahoma Outreach, a explicat cum a reusit sa ajunga dintr-un sistem educativ subfinantat in elita profesorilor. El crede ca un profesor bun este un comunicator innascut, dar si un om cult, un as in specialitatea sa si cu orizonturi largi de cunoastere, in acelasi timp.

Energy Oscars 2013 - cei mai buni din energie.

Prima editie a premiilor Oscars pentru energie si-a desemnat castigatorii. Acestia vor fi comunicati si celebrati pe 21 noiembrie, la Cercul Militar National. Audienta va fi alcatuita din peste 200 de lideri de varf ai industriei, precum si decidenti din industriile conexe si din randul autoritatilor publice cu atributii de reglementare si control. Premiile Energy Oscars 2013 au rolul de a recunoaste si rasplati reusita si bunele practici in sectorul energetic din Romania. Proiectul lansat de .

Cum au ajuns doi studenti romani cei mai buni tineri speakeri internationali

Echipa formata din Radu Tiganas si Serban Pitic, reprezentand Universitatea din Bucuresti, a castigat turneul international de dezbateri academice pentru studenti de la Londra, la categoria destinata strainilor care nu au engleza ca limba nativa. in clasamentul individual, Serban Pitic a ocupat locul intai, iar Radu Tiganas locul al doilea.

Oficial SUA: Romania s-a transformat intr-unul din cei mai buni si mai loiali aliati ai Statelor Unite

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a afirmat, sambata seara, la Constanta, ca baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu va deveni un nod de transport esential pentru.

Indonezia: Unul din cei mai periculosi vulcani din lume a erupt.

Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a intrat in eruptie luni, in Indonezia, iar altul continua sa emita coloane de cenusa care atingeau pana la opt kilometri altitudine, au anuntat surse oficiale, conform Mediafax. Vulcanul Merapi, pe Insula Java centru), care a provocat moartea a 350 de persoane la sfarsitul lui 2010, a intrat in eruptie luni dimineata, emitand o coloana de fum inalta de aproximativ doi kilometri, a anuntat Sutopo Purwo Nugroho, directorul Agentiei nationale .

Intreprinderile cu 1,37 milioane de salariati: in ce domeniu lucreaza cei mai multi romani

Firmele din industrie au cei mai multi angajati, companiile cu activitati de comert ruleaza cele mai mari afaceri, in timp ce in sectorul serviciilor functioneaza cele mai multe intreprinderi din Romania. In schimb, constructiile este singurul domeniu.

Bugetul UE 2014-2020/ Leonard Orban: Atat sumele disponibile cat si noile proceduri sunt elemente pozitive, care vor ajuta Romania. Trei detalii esentiale

Aprobarea bugetului multianual 2014-2020 la Bruxelles va fi urmata de o perioada negocieri cu statele membre, pe documentele care vor stabili efectiv cum vor fi alocate fondurile. Ma astept ca primele sesiuni de cereri de proiecte sa nu fie mai devreme de jumatatea anului viitor, a declarat pentru EurActiv. ro Leonard Orban, fost Comisar European. Acesta a mai subliniat ca suma totala de aproape 40 miliarde euro va aduce o contributie importanta la modernizarea Romaniei, de aceea este crucial ca proiectele sa fie pregatite din timp. Cateva detalii esentiale care arata schimbarile pozitive incluse in regulamentele proaspat adoptate de Parlamentul European.

Victor Ponta: Cei care vor avea dreptul de la 1 ianuarie sa cumpere terenuri sunt cetatenii UE. Cetatenii arabi si chinezi nu sunt membri UE

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului agriculturii, Daniel Constantin, sa comunice faptul ca doar cetatenii Uniunii Europene vor avea dreptul sa cumpere terenuri in Romania de la 1 ianuarie 2014. Comunicati adversarilor politici ca cetatenii arabi si cetatenii chinezi nu sunt membri ai Uniunii Europene. Am vazut ca vor sa apere terenul Romaniei de chinezi si arabi, nu sunt cetateni ai Europei. De la 1 ianuarie, cei care au dreptul conform acordului semnat de Romania sa cumpere terenuri sunt cetatenii Uniunii Europene, a precizat Victor Ponta.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )