Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cei mai mari angajatori recruteaza: ce locuri de munca ofera la inceput de an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai mari angajatori recruteaza: ce locuri de munca ofera la inceput de an

Vezi in slide-urile urmatoare ce locuri de munca sunt disponibile in cadrul celor mai mari angajatori privati din Romania, potrivit BestJobs si eJobs , principalele site-uri de recrutare de pe piata locala. continuă pe Wall-Street Ro

Faze Tari: Incredibil, dar adevarat! Gemeni nascuti in ani diferiti; Imaginea virala cu cei mai mari betivi a innebunit internetul; Un cuplu britanic a pierdut un pot de 35 de milioane de lire la loteria britanica din cauza unei aplicatii pe telefon

Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa in sosete si le lasi peste noapte. Trucul bizar care a devenit viral pe internet Potrivit internetului, poti scapa de simptomele de. A renuntat la job, iar intr-un an viata ei s-a schimbat. Metoda prin care aceasta tanara calatoreste gratis in jurul lumii Monica Lynn, o tanara de 25 de ani din Alabama.

Filmele cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti

Vezi in slide-urile urmatoarele ce filme au inregistrat cei mai multi spectatori, dar si cele mai mari incasari in cinematografele romanesti in 2015, conform Cinemagia. ro , platforma dedicata cinematografiei.

Uber a starnit noi controverse dupa ce a avut si tarife de zece ori mai mari in noaptea de Revelion

Uber a starnit noi controverse, mai ales in SUA, dar si in Romania, dupa ce in noaptea de Revelion preturile calatoriilor au fost chiar si de 7-10 ori mai mari decat tarifele standard. Trebuie spus ca Uber are o optiune de preturi dinamice si tarifele cresc in perioadele de varf ale fiecarei zile, insa clientii s-au suparat acum fiindca s-au trezit dupa cursa cu costuri exceptional de mari. Uber a publicat pe 31 decembrie un ghid in care isi avertiza clientii ca tarifele vor creste puternic in noaptea de Revelion. Urmarea a fost ca o cursa care cu un taxi normal ar fi costat sub 10 lei a ajuns sa fie 62 de lei cu Uber.

Cei mai influenti moguli de presa din Europa

Se stie ca un om informat este un om puternic, dar oare cat de influenti pot fi cei care detin instrumentele de furnizare a informatiei? Iata cativa dintre cei mai influenti moguli de presa din Europa, care au reusit mereu sa raspunda eficient si sa reinventeze sub presiunea dezvoltarii rapide a tehnologiei, fluctuatiilor economice si evolutiei societatilor. Lista a fost intocmita de Politico.

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit la varsta de 69 de ani VIDEO

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit, sambata, la varsta de 69 de ani, din cauza unui cancer, informeaza site-ul leparisien. fr, citat de Mediafax.

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut.

Tennis.com: La 24 de ani, Simona Halep are cei mai buni ani ai carierei in fata

Simona Halep va debuta in noul an la Brisbane, cel mai probabil impotriva Victoriei Azarenka in turul doi). Jurnalistii de la Tennis. com au vorbit atat despre evolutiile Simonei din 2015, cat si despre ceea ce s-ar putea intampla in acest an. La 24 de ani, are inca cei mai buni ai carierei in fata, au precizat gazetarii de la Tennis. com.

Cine sunt ministrii propusi la Economie, Tineret si Drumuri. Sunt cei mai tineri din echipa lui Ion Sturza

Varsta medie a echipei propuse de Ion Sturza este de 46 de ani. Cele mai tinere persoane au fost propuse la conducerea Ministerului Economiei, a Tineretului si Sportului, la cea a Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, precum si la Ministerul Mediului.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )