Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cei mai mari bautori de vin: doar anul trecut au consumat aproape 2 mld. sticle

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai mari bautori de vin: doar anul trecut au consumat aproape 2 mld. sticle

Chinezii i-au depasit pe francezi in privinta consumului de vin rosu, doar anul trecut fiind consumate pe continentul asiatic 1,86 miliarde de sticle, o crestere de 136% in ultimii cinci ani, scrie Financial Times . continuă pe Wall-Street Ro

Cei mai importanti lideri ai lumii au conturi de Instagram!

Instagram-ul a devenit atat de popular incat il folosesc cu regularitate pana si cei mai mari lideri ai lumii, printre care Barack Obama Presedintele Americii), Michelle Obama Prima Doamna a Statelor Unite), Dmitry Medvedev Prim Ministrul Rusiei) sau Shimon Peres Presedintele Israelului).

Bonusuri mai mari pentru sefii bancilor de pe Wall Street

Goldman Sachs Group Inc. GS), JPMorgan Chase and Co. JPM) si Morgan Stanley MS) si-au diminuat, anul trecut, cu peste 2% platile pentru brokeri si bancheri, in timp ce au crescut bonusurile pentru propriii directori, cu procentaje de 11% Lloyd C. Blankfein de la Goldman Sachs), 85% Jamie Dimon de la JPMorgan) si chiar aproape 100% James Gorman de la Morgan Stanley), potrivit Bloomberg.

Economia Rusiei a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai slab ritm dupa 2009

Economia Rusiei a inregistrat anul trecut o crestere de 1,3%, cel mai slab ritm din 2009 si usor sub estimarile analistilor, de 1,4%, ca efect al scaderii investitiilor pe fondul recesiunii din zona euro. in 2012, PIB-ul Rusiei a in registrat un avans de 3,4%, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

INS: Mai multi someri anul trecut decat in 2012

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,1% in decembrie, anul trecut, in scadere cu 0,2% fata de luna anterioara, dar in crestere cu 0,4% in comparatie cu decembrie 2012, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Victor Ponta: Firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut. / In realitate: Contracte incheiate in regim de urgenta in timpul iernii, fara licitatie. Cele mai noi, semnate pe 23 si 24 ianuarie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara ca firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, nefiind semnat niciun contract in acest an. Nu, nici vorba. Nu are legatura una cu alta, firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, a spus Ponta la Romania TV, intrebat daca in aceasta perioada de cod rosu este vreme de imbogatit pentru anumite firme de deszapezire. O tampenie spusa nu stiu exact pe unde, a afirmat premierul. In realitate, mare parte dintre contractele de deszapezire au fost atribuite direct prin negociere catre firmele de deszapezire chiar in toiul iernii. In Bacau si in Vrancea cel din urma, judet unde Guvernul a instituit starea de alerta), contractele de deszapezire au fost semnate in mare graba pe 23 si 24 ianuarie.

Cantareata Lana del Rey este logodita in secret inca de anul trecut

Cantareata Lana Del Rey este logodita in secret cu iubitul ei Barrie-James ONeill inca de anul trecut, scrie US Weekly. Primele zvonuri despre o posibila logodna a celor doi au aparut anul trecut, in iunie,.

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu.

Sotia fostului sultan din Brunei, jefuita de unul dintre cei mai de incredere angajati

O femeie bodyguard a furat trei bijuterii cu diamante rare in valoare de 14,5 milioane de euro de la fosta sotie a sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Acuzata, care devenise apropiata de fiica victimei, a inlocuit bijuteriile cu falsuri.

Romania pesimismului: cei mai multi romani spun ca traiesc prost si ca Romania merge in jos

Romanii nu au inca incredere in puterea economica a tarii. Cei mai multi dintre ei, 44,6%, cred ca economia Romaniei merge tot in jos, iar 66,7% dintre ei sunt de parere ca tara in sine se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui studiu.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a avut 15 interventii pe zi anul trecut

In anul 2013 specialistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a avut 5. 512 de interventii, in medie 15 pe zi.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )