Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Cei mai mari sportivi din istoria Romaniei s-au intilnit la conventia SportAccord World Sport si Business Summit, desfasurata la Soci. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

FOTO. Efect de domino, dupa controalele politiei santierelor la cei mai mari poluatori din Capitala

Ministerul Mediului a dat startul, luni, actiunii politia santierelor, formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu, care au inceput un control tematic inopinat in privinta poluarii aerului, in toate santierele de constructii din marile orase ale tarii. Imediat dupa inceperea actiunii, santierele s-au anuntat intre ele si, unul dupa altul, ca piesele de domino, si-au inchis portile sau au improvizat solutii cu care sa mimeze, pentru comisari, responsabilitatea fata de calitatea aerului.

Victor Ponta: Problema fondurilor europene, o mare provocare. Suntem cei mai mari reclamagii la Bruxelles, orice licitatie e contestata

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Forumul privind fondurile europene, organizat la Palatul Parlamentului, ca absorbtia acestor fonduri reprezinta o mare provocare pentru Romania, in contextul in care,.

AEP: Aproape 465.000 de lei, subventii de la buget in aprilie pentru partide. Cine a primit cei mai multi bani

Valoarea totala a subventiilor acordate de la bugetul de stat partidelor politice in luna aprilie se ridica la 464. 644 lei, PNL beneficiind de cele mai mari subventii. Potrivit unui comunicat al Autoritatii.

Cum vrea Teodorovici sa schimbe Loteria bonurilor fiscale pentru castiguri mai mari

Dupa ce premiul de la Loteria Bonurilor Fiscale de Paste a coborat la maximum 110 lei, in urma depunerii la Fisc a peste 9. 000 de tichete castigatoare, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat ca vrea sa schimbe abordarea Loteriei, eventual prin aplicarea unor categorii de castig, ca la 6/49, astfel incat premiile sa fie mai mari.

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

Romanul Cosmin Bumbut a castigat una dintre sectiunile celei mai mari competitii de fotografie din lume

Cosmin Bumbut a fost desemnat Fotograful Anului la sectiunea Arhitectura de juriul celei mai mari competitii de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, editia 2015. Lucrarea artistului roman prezinta o serie de imagini coplesitoare realizate in celulele a 35 de inchisori din Romania.

VIDEO incepe batalia monstrilor pe patru roti. Cei mai buni piloti de offroad din tara, la startul competitiei Cupa X3M Runcu

Cele mai puternice masini offroad din tara si cei mai buni piloti vor fi prezenti la startul competitiei Cupa X3M Runcu. Competitia se va desfasura timp de doua zile, vineri si sambata, in comuna gorjeana Runcu, pe doua clase hard si soft. La clasa hard participa masinile modificate pentru teren accidentat, iar la clasa soft concureaza masinile de teren de serie.

Tarile UE cu cei mai multi utilizatori de internet

Germania, Marea Britanie si Franta sunt tarile Uniunii Europene cu cei mai multi utilizatori de internet, potrivit datelor Internet World Stats .

Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Imagini dramatice au fost date publicitatii de politia spaniola. Acestea surprind momentul in care unul dintre cei mai cautati fugari britanici este arestat. Paul Monk, in varsta de 54 de ani, era cautat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )