Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cei mai multi someri au varste cuprinse intre 40 si 49 de ani

Adevărul Adevărul,
Cei mai multi someri au varste cuprinse intre 40 si 49 de ani

Rata somajului a scazut in luna mai, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit agentiei, au fost inregistrate 443. 985 de persoane fara loc de munca, cei multi someri avand intre 40 si 49 de ani. continuă pe Adevărul

Suntem codasi in topul bunastarii. Pe ce dau romanii cei mai multi bani

Romanii au devenit mai cumpatati atunci cand isi fac cumparaturile si se gandesc cu mai multa atentie acum unde si cum sa-si investeasca banii. Remarca a fost facuta de consilierul guvernatorului BNR,.

POR - programul care a atras cei mai multi bani de la UE are un grad de absorbtie de 30%

Programul Operational Regional a avut cel mai bun grad de absorbtie a banilor de la UE 30%, conform lui Calin Surdeanu, seful autoritatii de management. El a sustinut, la Cluj, ca in cateva luni, gradul de absorbtie va ajunge la 50% pentru ca vom lucra pana la 2 noaptea.

Spitalul judetean Timis a fost praduit. Mai multi barbati au fost filmati in timp ce furau din depozitul spitalului

Mai multi barbati au fost filmati de camerele de supraveghere in timp ce dadeau o spargere la depozitul Spitalului judetean Timis. Pe imagini se vede cum hotii intra in cladire si mai apoi ies cu un.

Politia Ilfov, in centrul unul scandal. Mai multi agenti, anchetati pentru ca au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care a fost violat

Politia Ilfov este din nou in centrul unui scandal. Mai multi agenti de la politia Chitila sunt anchetati de superiori, dupa ce au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care ar fi fost violat de.

Un politist turc a murit in timp ce urmarea mai multi protestatari

Un ofiter de politie turc a murit dup ce a cazut de pe un pod, in timp ce fugarea mai multi protestatari din provincia Adana, sudul Turciei. Protestele continua in aceasta tara, unde conflictele stradale au.

Gala de balet la Targu Jiu cu cei mai buni elevi din tara

Cei mai buni elevi din tara la balet vor sustine in aceasta seara un spectacol la Targu Jiu. Evenimentul artistic va avea loc de la ora 19. 00, la sala Teatrului Elvira Godeanu din Targu Jiu.

Unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii a plecat de la un concert pentru ca era filmat cu un smartphone

Unul dintre cei mai cunoscuti pianisti din lume si-a suprins publicul dupa ce a iesit de la un concert, enerat de faptul ca un spectator il filma cu smartphone-ul, relateaza BBC. Krystian Zimerman, 56 de ani, s-a intors pe scena dupa cateva momente si a declarat: Distrugerea muzicii din cauza YouTube-ului este uriasa.

Cum arata cei mai frumosi sani din lume: Poloneza a fost votata de sute de mii de barbati (FOTO)

Poloneza Joanna Krupa a fost desemnata femeia cu cei mai frumosi sani din lume, intr-un top pus la cale de tabloidul britanic The Sun. Aceasta a fost votata de sute de mii de barbati, care au considerat ca sanii.

UNICEF: Copiii cu dizabilitati sunt cei mai expusi la violenta, abuz, exploatare si neglijare.

Copiii cu dizabilitati au cele mai mici sanse sa beneficieze de educatie, sanatate si protectie, ei fiind printre cei mai expusi la violenta, abuz, exploatare si neglijare, mai ales daca sunt izolati in institutii din cauza stigmatului social si a costurilor financiare, arata un raport UNICEF, citat de Mediafax. Raportul Starea Copiilor Lumii 2013 - Copiii cu dizabilitati, prezentat marti de UNICEF, arata ca, la nivel international, exista putine date in ceea ce priveste numarul exact al .

INCENDIU la metroul din Moscova: Mai multi raniti, 4. ...

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la metroul din Moscova din cauza unui scurtcircuit care s-a produs intre statiile Okhotny Ryad si Biblioteka Imeni Lenina, pe linia Sokolnicheskaya, au declarat autoritatile locale, citate de The Voice of Russia. Bilantul preliminar al victimelor si pagubelor este de trei raniti, 4. 500 de evacuati si patru trenuri blocate in subteran. Un cablu a luat foc, a confirmat o sursa din cadrul departamentului pentru stiuatii de urgenta din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )