Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai in voga artisti ai momentului, show-uri de senzatie la Media Music Awards! FOTO

ADPM ADPM,
Cei mai in voga artisti ai momentului, show-uri de senzatie la Media Music Awards! FOTO

Cei mai in voga artisti ai momentului au urcat seara trecuta pe impresionanta scena Media Music Awards, amplasata in Piata Mare din Sibiu, oferindu-le celor peste 40. 000 de spectatori show-uri de-a dreptul uimitoare. continuă pe ADPM

Top 11 cei mai sexy jucatori de tenis!

De la Rafael Nadal, Tommy Haas sau Feliciano Lopez si pana la Novak Djokovic, Pablo Andujar ori Grigor Dimitrov, iubitul Mariei Sharapova, iata care sunt cei mai sexy jucatori de tenis ai momentului! .

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Numele pe care il avem ne poate influenta succesul: ce au in comun cei mai multi oameni cu functii de conducere

Numele nostru ne poate influenta sansele de reusita, dar si personalitatea, spun sociologii, care au analizat mai multe cercetari in acest domeniu.

Enigma Transfagarasanului: confesiunile comandantului trupelor care au participat la construirea cei mai spectaculoase sosele din Romania

Considerat moftul antisovietic al lui Ceausescu, spectaculosul drum a fost realizat in mai putin de un cincinal, desi, spun specialistii, in conditii normale lucrarile la Transfagarasan ar fi trebuit sa dureze 20 de ani. Implicarea Armatei si atacarea obiectivului in 100 de puncte de lucru au accelerat procesul, astfel incat lucrarile au putut fi finalizate in septembrie 1974.

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea, scrie historia. ro. Iata cateva din cele mai importante numele si inventiile lor. Diorama.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )