Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cei trei copii sirieni salvati din camionul condus de un roman in Austria au disparut din spital

Adevărul Adevărul,
Cei trei copii sirieni salvati din camionul condus de un roman in Austria au disparut din spital

Cei trei copii sirieni salvati vineri dintr-un camion cu 26 de refugiati condus de un roman in Austria au disparut din spitalul in care erau tratati, impreuna cu familiile lor, a anuntat politia austriaca, citata de BBC News Online. continuă pe Adevărul

Cei trei copii sirieni salvati din camionul condus de un roman in Austria au disparut din spital

Cei trei copii sirieni salvati vineri dintr-un camion cu 26 de refugiati condus de un roman in Austria au disparut din spitalul in care erau tratati, impreuna cu familiile lor, a anuntat politia austriaca, potrivit Mediafax.

Austria: Cei trei copii sirieni salvati din camionul condus de un roman au disparut din spital

Cei trei copii sirieni care au fost salvati dintr-un camion in care se mai aflau alte 23 de persoane au disparut impreuna cu familiiile lor din spitalul in care erau internati, informeaza BBC News, care citeaza.

Copiii sirieni salvati din camionul condus de un roman in Austria au disparut din spital

Cei trei copii sirieni care au fost salvati, vineri, dintr-un camion cu 26 de refugiati condus de un roman in Austria au disparut din spitalul in care erau tratati, impreuna cu familiile lor, a anuntat politia austriaca.

Alerta in Austria. Trei copii salvati dintr-un camion cu refugiati au fugit din spital

Cei trei copii sirieni salvati vineri dintr-un camion cu 26 de refugiati condus de un roman in Austria au disparut din spitalul in care erau tratati, impreuna cu familiile lor, a anuntat politia austriaca,.

Toti cei trei candidati la sefia ANI au picat concursul

Cei trei care au candidat pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate au fost respinsi la proba scrisa, informeaza un comunicat al ANI. Postul a devenit vacant dupa demisia lui Horia Georgescu, inculpat intr-un dosar instrumentat de DNA.

Politia austriaca: Refugiatii din camionul abandonat ar fi murit inainte de intrarea pe teritoriul Austriei

Politia austriaca a anuntat ca zecile de imigranti ale caror cadavre au fost gasite joi intr-un camion frigorific abandonat pe o autostrada din Austria ar fi fost deja morti in momentul in care vehiculul a.

Austria: Un roman a fost arestat pentru trafic de persoane. Barbatul transporta 26 de imigranti, printre care trei copii in stare grava

Un roman a fost arestat in Austria pentru trafic de persoane, informeaza B1 TV. Politistii austrieci au descoperit un camion care transporta 26 de imigranti din Siria, Afganistan, Bangladesh, printre care si trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )