Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cei trei profesori de la UMF Iasi, retinuti vineri de procurori, au fost arestati preventiv

B1 B1,
Cei trei profesori de la UMF Iasi, retinuti vineri de procurori, au fost arestati preventiv

Cei trei profesori din cadrul UMF Iasi, printre care si managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile, informeaza Mediafax. Cei trei fusesera retinuti. continuă pe B1

Trei profesori de la UMF Iasi, retinuti de DNA. Unul dintre ei a incercat sa violeze o studenta

Un medic neurolog, profesor la Universitatea de Medicina din Iasi, este acuzat ca ar fi incercat sa obtina favoruri sexuale de la o studenta pentru a o trece examenele. Doctorul ar fi santajat-o in numeroase.

Mita in plina sesiune de examene. Trei profesori arestati la Iasi. Alti doi, din Constanta si Galati, cercetati penal

Arestari la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi. Acesta este evenimentul petrecut noaptea trecuta. Cei trei sunt acuzati de luare de mita, anunta agentia Rador.

Un profesor de la UMF Iasi a fost retinut pentru luare de mita, tentativa de viol si santaj

Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Iasi, coordonator al disciplinei Anatomie, a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Iasi, fiind acuzat de luare de mita, tentativa de viol si santaj asupra unei studente de la Facultatea de Farmacie, informeaza Mediafax.

Un profesor de la UMF Iasi, retinut pentru tentativa de viol si santaj asupra unei studente

Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Iasi a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Iasi, fiind acuzat de luare de mita, tentativa de viol si santaj asupra unei studente de la Facultatea de Farmacie, informeaza Mediafax.

Sex pentru note de trecere. Profesor la UMF Iasi, retinut dupa ce a cerut unei eleve sa se culce cu el saptamanal, timp de un semestru

Conferentiarul universitar Dumitru Paduraru, de la UMF Iasi, a fost retinut in noaptea de joi spre vineri de procurorii DNA Iasi dupa ce ar fi cerut unei studente sa faca sex cu el pentru a o promova la examene.

Un profesor de la UMF Iasi, sef al Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, a fost retinut pentru luare de mita

Seful Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, Gheorghe Dorobat, profesor la UMF Iasi, a fost retinut, sambata, de DNA, pentru luare de mita, informeaza Mediafax. El este acuzat ca ar fi primit cate o.

Seful Sectiei ATI de la Neurochirurgie, profesor la UMF Iasi, retinut pentru luare de mita

Seful Sectiei ATI de la Spitalul de Neurochirurgie, Gheorghe Dorobat, profesor la UMF Iasi, a fost retinut, sambata, de DNA, pentru luare de mita, fiind acuzat ca ar fi primit cate o suta de euro de la 20 de studenti, prin intermediul sotiei sale.

Cimitirul Nisipuri-Dorobantie, locul unde se odihnesc cei trei muschetari, Superman, Roky, Memoria si Cariera

Cimitirului Dorobantia din Craiova a devenit un punct de atractie pentru cei care ajung in Craiova. Oamenii povestesc cu zambetul pe buze ca daca te uiti cu atentie pe inscriptiile de pe cruci, observi ca sunt prezentate personaje cunoscute din filmele hollywoodiene.

Ponta: Daca cei trei milioane de romani din diaspora ar cotiza zece euro pe luna la bugetul social al Romaniei, ar fi o contributie pe care am simti-o

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca o contributie de doar zece euro a celor trei milioane de romani care se afla in afara granitelor ar fi benefica pentru sistemul social din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )