Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai bogat tanar din Romania socheaza din nou. Scene uluitoare la malul Marii Negre

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat tanar din Romania socheaza din nou. Scene uluitoare la malul Marii Negre

Fiul miliardarului Victor Micula, Victoras Micula, si-a folosit elicopterul pe post de trambulina ca sa sara in mare. Cunoscut pentru extravaganta sa, Victoras Micula nu s-a rezumat doar sa mearga cu. continuă pe Antena3

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Poate avea orice, insa alege sa traiasca ca un sarac. Al doilea cel mai bogat om al lumii, Slim Helu, poarta costume ieftine si isi conduce singur masina

Al doilea cel mai bogat om al lumii este Carlos Slim Helu, avand o avere estimata 77,1 miliarde de dolari. Desi isi poate permite orice, acesta alege sa traiasca ca un sarantoc, scrie Capital. ro. Slim.

Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Cel mai cautat criminal din Spania a fost arestat intr-o operatiune spectaculoasa a Politiei Romane. Acesta va sta 15 zile in arest in Romania, de unde nici nu mai vrea sa plece si i-a transmis.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

ADORMIREA MAICII DOMNULUI: Maria, cel mai raspandit nume in Romania. Ce variante folosesc europenii

Maria este cel mai folosit nume de la noi pentru fete, dar si cel mai folosit nume din intreaga Europa. Aproape doua milioane de femei din Romania poarta numele de.

Centrul Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend din aceasta vara pe drumul spre litoral. Circulatie intensa si pe drumul spre munte

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, anuntaCentrul Infotrafic, precizand ca pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, s-au inregistrat aproximativ 70000 de autovehicule in ultimele doua zile. Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum si pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate, insa, pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje in trafic din cauza aglomeratiei.

Cel mai spectaculos traseu din lume parcurs cu trenul - fotografii inedite

Fotograful Rolf Sachs a imortalizat o calatorie cu trenul prin Alpi intre Elvetia si Italia, de-a lungul a doua cai ferate care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, Albula si Bernina. Peisajele captate din.

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30).

Cel mai mare mister din Romania. Mormintele de cai din nordul tarii, vechi de 4.000, care i-au lasat fara raspuns pe cercetatorii lumii

In judetul Botosani, o descoperire de acum 18 ani pastreaza inca mistere nedezlegate. Este vorba despre un mormant bizar in care au fost ingropati doar doi cai. Nici urma de schelet uman, care sa duca cu gandul imediat la o ofranda. Arheologii i-au in calcul o multitudine de variante, insa nu exista, pana acum, nicio explicatie precisa despre morminetelwe vechi de peste 4. 000 de ani.

Dana Grecu, cel mai greu interviu din viata ei

Dana Grecu si-a dorit sa faca un interviu cu tatal ei. A anuntat inca de ieri intentia, dar a precizat si ca s-ar putea sa nu aiba curajul sa-l faca. Totusi, a avut, desi emotiile au coplesit-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )