Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun mod prin care poti afla daca te apropii de moarte. Iata cum te poti testa!

Antena3 Antena3,
Cel mai bun mod prin care poti afla daca te apropii de moarte. Iata cum te poti testa!

Timpul de reactie al unei persoane in momentul in care este pusa in fata unor situatii noi ar putea determina cati ani urmeaza sa mai traiasca aceasta, potrivit unui studiu, citat de huffingtonpost. com. in. continuă pe Antena3

Academia americana de Film a retras o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original

Nominalizarea piesei compuse de Bruce Broughton pentru pelicula Alone Yet Not Alone la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original a fost retrasa de Academia americana de film dupa ce compozitorul a.

Andrea Pirlo, cel mai bun jucator al sezonului trecut din Serie A - Cum arata echipa ideala

Andrea Pirlo, conducatorul de joc al celor de la Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului 2012-2013 din Serie A. Intra in material pentru a vedea cum arata echipa ideala din campionatul Italiei la fotbal.

Daniel Natea: Este ceva deosebit pentru mine. Judoka a fost declarat cel mai bun sportiv dambovitean

Daniel Natea foto drepta) a fost declarat cel mai bun sportiv dambovitean al anului trecut, fiind premiat in cadrul Galei Sportului Dambovitean, organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dambovita.

Andrea Pirlo, desemnat cel mai bun jucator al anului in Italia. Vezi echipa sezonului!.

Jucatorul lui Juventus, Andrea Pirlo, 34 de ani, a fost desemnat jucatorul sezonului 2012/2013 in Serie A, in cadrul evenimentului Gran Gala del Calcio, organizat de sindicatul fotbalistilor italieni. Pirlo a castigat acest premiu pentru al doilea sezon consecutiv. Apreciez foarte mult acest premiu pentru ca voteaza ceilalti colegi ai mei din fotbal si este foarte placut sa fii recunoscut de ceilalti, a declarat Andrea Pirlo, conform site-ului uefa. com. Pirlo a mai spus ca nimeni nu poate .

Organizatorii galei premiilor Oscar au retras o nominalizare pentru cel mai bun cantec original

Academia de film americana a retras o nominalizare la premiul Oscar pentru mai bun cantec original, cea pentru pelicula Alone Yet Not Alone, dupa ce compozitorul Bruce Broughton a incalcat regulile organizatiei, trimitand e-mailuri juriului in care comunica ca a trimis piesa spre evaluare.

Actiunile Bancii Transilvania au crescut cu 6,91%

Cel mai bun randament, din perioada 24 decembrie 2013 - 24 ianuarie 2014, din randul companiilor componente ale indicelui BET, a fost dat de actiunile Banca Transilvania TLV), a caror cotatie s-a apreciat cu 6,91%, raportat la moneda unica europeana.

Cat timp ai pierdut pe Facebook? Poti afla printr-o aplicatie cate ore dedici retelei

Facebook isi sarbatoreste anul acesta primii 10 ani pe piata. Te-ai gandit insa pana acum cat timp ai investit in aceasta retea sociala? Acum, poti afla destul de simplu cate ore sau cate zile i-ai dedicat.

Cat timp ai pierdut pe Facebook? Poti afla printr-o aplicatie cate zile i-ai dedicat

Facebook isi sarbatoreste anul acesta primii 10 ani pe piata. Te-ai gandit insa pana acum cat timp ai investit in aceasta retea sociala? Acum, poti afla destul de simplu cate ore sau cate zile i-ai dedicat.

Cercetatorii au descoperit procesul prin care colesterolul bun devine disfunctional si blocheaza arterele

Cercetatorii de la Cleveland Clinic au descoperit procesul prin care lipoproteinele cu densitate mare HDL), sau asa-numitul colesterol bun, devine disfunctional, isi pierde proprietatile cardioprotectoare si promoveaza inflamatia si ateroscleroza, precum si rigidizarea arterelor.

Cum a ajuns iOS 7 cel mai popular sistem de operare pentru mobile?

Desi iOS-ul, ca platforma, nu mai are o cota impresionanta de piata, intr-un mod foarte specific, iOS 7 a devenit cel mai popularsistem de operare din lume. La doar cateva saptamani dupa lansare, in septembrie 2013, iOS 7 era instalat pe 52% dintre iDevice-uri. in decembrie anul trecut, respectiva valoare a ajuns la 74,1 procente, doar ca in conferinta de anuntare a rezultatelor financiare, de acum cateva zile, sa aflam ca aceasta noua versiune creata de Apple este instalata pe [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )