Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

B1 B1,
Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat. continuă pe B1

Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate

Am analizat pentru voi care este cel mai bun telefon fara touchscreen de pe piata si am strans mai multe modelede telefoane clasicecare sunt accesibile ca pret si rezistente. Cu toate ca telefoanele de tip smartphone au devenit din ce in ce mai pupulare, exista si persoane inca interesate de modelele clasice de telefoane mobile [] Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in aprilie 2015, atingand cel mai scazut nivel din iunie 2010, datorita productiei mondiale ridicate, a aprecierii dolarului si a declinului pretului titeiului, transmite Reuters, conform Agerpres.

Spania, cea mai competitiva tara din lume la turism. Pe ce loc se afla Romania

Spania este tara cu cea mai competitiva industrie a turismului din lume, cu o valoare de 5,31 din 7, potrivit unui clasament realizat de Forumul Economic Mondial, scrie ziarul spaniol El Pais .

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Britanicii, la urne pentru cel mai incert scrutin din ultimele decenii

Peste 45 milioane de britanici sunt chemati joi la urne pentru alegeri legislative extrem de stranse si susceptibile de a modela insusi viitorul Regatului Unit, cu o eventuala iesire din Uniunea Europeana si pierdere a Scotiei, potrivit AFP. Ultimele sondaje i-au plasat pe conservatorii de centru-dreapta si pe laburistii de centru-stanga cam la acelasi nivel ca la inceputul anului.

Actiunile Boromir, in topul randamentelor

Cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti a fost inregistrat, in perioada 28 aprilie -5 mai, de titlurile companiei de morarit si panificatie Boromir SPCU), care au urcat cu 17,41%, raportat la moneda euro.

TOPUL IMBECILITATII. Ce gafe incredibile au facut cei mai PROSTI TERORISTI din lume

Teroristii sunt convinsi ca au o misiune sfanta pe pamant si ca fac ceea ce este corect.

Alegeri in Marea Britanie. Mhairi Black, o membra a SNP, a devenit cel mai tanar deputat din Parlamentul britanic

Candidata Partidului National Scotian SNP), Mhairi Black, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa deputat al Parlamentului britanic, invingandu-l pe Douglas Alexander, una dintre personalitatile centrale ale Partidului Laburist. Aceasta studenta la Stiinte Politice in Glasgow a castigat. in acelasi timp, titulatura de cel mai tanar ales al Parlamentului britanic din 1667.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )