Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai ciudat jaf: Un barbat din Iasi a fortat cu un cutit o femeie sa ii gateasca oua si sa ii dea bunurile de valoare din casa

B1 B1,
Cel mai ciudat jaf: Un barbat din Iasi a fortat cu un cutit o femeie sa ii gateasca oua si sa ii dea bunurile de valoare din casa

Un barbat de 31 de ani din Iasi, pe numele sau Dumitru Hrinca, poate intra in istorie cu unul dintre cele mai ciudate jafuri intalnite pana in prezent. Acesta a intrat, mascat cu un. continuă pe B1

Cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, desfiintat de Johan Cruyff: A distrus Ajax-ul lui Rinus Michels

Cel mai mare jucator olandez din toate timpurile, fostul antrenor legendar al Barcelonei, JohanCruyff, il desfiinteaza pe Stefan Kovacs, considerat la randu-i, cel mai titrat antrenor roman di.

smart electric drive a ajuns in Romania de la 22.051 euro cu TVA. Are autonomie pana la 170 km si este cel mai accesibil model electric din piata

Smart electric drive, adica versiunea cu propulsie electrica a masinii de oras produsa de Daimler, porneste de la 22. 078 euro cu TVA 18. 553 euro fara TVA) in Romania, in varianta de caroserie cu doua portiere doua locuri), iar versiunea cu patru portiere 4 locuri) este cu 660 euro cu TVA mai scumpa 555 euro fara TVA). Ambele versiuni de caroserie ale modelelor smart smart fortwo si smart forfour) vin echipate cu un motor electric de 60 kW/82 CP ce dezvolta un cuplu maxim de 160 Nm. Autonomia este de pana la 170 km, bateria avand o capacitate de 17,6 kWh.

5 To Go sau cum un roman care bea cafea la ibric este pe cale sa creeze cel mai mare lant de cafenele din tara

Radu Savopol, de profesie designer de interior, a inceput sa vanda mai multe tipuri de cafea cu pret fix, un business pentru care spune ca nu exista concurenta. Acum, antreprenorul care se declara bautor de cafea la ibric, detine cel mai mare lant de.

Peste 11 la suta din compania Oil Terminal, care opereaza cel mai terminal petrolier din Romania, e detinuta de un necunoscut de 94 de ani

Un necunoscut de 94 de ani, pe nume Sebastian Valentin Dumitrescu, a ajuns sa detina peste 11 la suta din Oil Terminal, companie cu capital majoritar de stat, care opereaza cel mai mare terminal petrolier din tara, scrie Hotnews.

Peste o suta de persoane si-au pierdut viata, in ultimii doi ani, in sali de concerte si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un spectacol al artistei Ariana Grande, la Manchester

Zeci de persoane au picat victime, in ultimii doi ani, atentatelor care au vizat sali de concert si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un concert al artistei americane Ariana Grande. Astfel, 22 de persoane au murit si 59 au fost ranite, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv improvizat, pe care il avea asupra lui.

O adolescenta din Iasi a disparut de acasa dupa o cearta cu un profesor. Ce facuse fata

Zeci de politisti si localnici din trei comune au cautat inca de marti o adolescenta din Iasi, disparutade acasa dupa o cearta cu un profesor. in urma cu doua zile, Simina, o fata de 15.

Banii aruncati pe lucrari de mantuiala: Peretii Palatului Culturii din Iasi au crapat la doar un an de la marea inaungurare de dupa reabilitare (FOTO)

Palatul Culturii din Iasi a fost inchis timp de multi ani pentru lucrari de reabilitare, renovare si reconditionare pentru care Primaria Iasi a primit 27 de milioane de euro. Autoritatile l-au redeschis cu.

O femeie din Iasi si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este devinitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

O femeie din Iasi si-a injunghiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

Un barbat din Gorj s-a aruncat in fata trenului. Ce l-a impins pe acesta la gestul necugetat

Un barbat din Gorj a decis sa-si puna capat zilelor, aruncandu-se in fata trenului. Barbatul de 37 de ani avea probleme din cauza datoriilor. Acesta a recurs la gestul necugetat, aruncandu-se.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )