Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai ciudat loc de munca: O femeie din Cuba, angajata ca paznic al ochelarilor unei statui dedicate lui John Lennon (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai ciudat loc de munca: O femeie din Cuba, angajata ca paznic al ochelarilor unei statui dedicate lui John Lennon (VIDEO)

O femeie de 72 de ani din Cuba ar putea intra lejer in Cartea Recordurilor pentru cea mai neobisnuita slujba din lume. Femeia este platita de guvern sa pazeasca ochelarii de soare plasati pe nasul unei. continuă pe B1

Victor Ponta: ESTE CEL MAI FRUMOS MOMENT din CAMPANIA ELECTORALA! (VIDEO)

Victor Ponta a publicat pe Facebook un clip si a vorbit despre cel mai frumos moment din campania electorala. Mai multi copii din localitatea Maieru au cantat un colind, in acel loc fiind prezenti si.

Clasament Forbes: Michael Jordan, desemnat cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Baschetbalistul american Michael Jordan a fost desemnat de revista Forbes cel mai bine platit sportiv din toate timpurile, anunta Digi 24. in top acesta este urmat de jucatorul de golf Tiger Woods care a.

Parisul se confrunta cu cel mai mai ridicat nivel de poluare din ultimii zece ani, in sezonul de iarna

Parisul se confrunta, de peste o saptamana, cu cel mai ridicat nivel de poluare si de cea mai lunga durata din ultimii zece ani, a indicat miercuri organismul de supraveghere a calitatii aerului in capitala Frantei - Airparif.

WhatsApp pentru Android primeste cel mai important update

WhatsApp beneficiaza deseori de actualizari, dar cel mai important update adus versiunii de Android a programului a fost lansat astazi. in urma cu aproximativ o luna au inceput sa circule zvonuri legate de un experiment facut de cei de la WhatsApp in India. Era vorba de o functie de streaming ce se activa automat in-app [].

White Hell, cel mai extrem centru de teste pentru anvelope din lume

Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope, isi testeaza amanuntit anvelopele de iarna pe zapada, gheata si lapovita in centrul de testare denumit White Hell Iadul Alb), aflat in apropierea localitatii Ivalo din Laponia. Centrul se intinde pe mai mult de 700 de hectare de camp inzapezit si este pozitionat mult dincolo de Cercul Polar Arctic, cu cateva sute de kilometri mai la nord de Rovaniemi, orasul Craciunului si domiciliul oficial al legendarului Mos Craciun.

Simona Halep, in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016: Cel loc ocupa sportiva

Simona Halep ocupa locul al treilea in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, realizat de WTA pe baza numarului de accesari ale informatiilor despre jucatoare, informeaza News. ro. Prima.

Simona Halep, in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016: Ce loc ocupa sportiva

Simona Halep ocupa locul al treilea in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, realizat de WTA pe baza numarului de accesari ale informatiilor despre jucatoare, informeaza News. ro. Prima.

Alice Peneaca, desemnata CEL MAI BUN FOTOMODEL la gala ELLE Style Awards (GALERIE FOTO)

Revista ELLE Romania a aniversat 19 ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de.

HARTA infractiunilor din Capitala. Vezi sectoarele in care se FURA cel mai mult (FOTO)

Foarte multi bucuresteni sunt victimele hotilor, iar in acest sens trebuie sa stiti care sunt cele mai atractive locuri pentru hoti. Astfel, cele mai multe spargeri si furturi de buzunare.

Cel mai prost interlop. Un raket s-a dat de gol dupa ce s-a ofticat la telefon ca cineva ii fura din bani. Niciodata nu am ajuns acasa cu atata cat iese pe calculator

O retea transfrontaliera de tigari a fost destructurata de DIICOT dupa ce oamenii legii au interceptat mai multe conversatii compromitatoare purtate de membrii gruparii. Una dintre discutiile incriminatorii a surprins supararea unuia dintre membri, care s-a plans la telefon ca cineva ii fura din bani.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )