Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai dur telefon vine de la Cat si are o camera cu infrarosu

Playtech Playtech,
Cel mai dur telefon vine de la Cat si are o camera cu infrarosu

Daca esti genul de baiat care nu da doi bani pe ecrane 2. 5D, suprafete glossy sau metalizate si pune pret pe rezistenta si pe obiectele peste care ar putea trece un tractor si inca sa functioneze,atunci telefonul Cat S60 este smartphone-ul pentru tine. Nu doar ca noul telefon celor de la Cat firma producatoare de []. continuă pe Playtech

Cel mai rezistent telefon vine de la Cat si are o camera cu infrarosu

Daca esti genul de baiat care nu da doi bani pe ecrane 2. 5D, suprafete glossy sau metalizate si pune pret pe rezistenta si pe obiectele peste care ar putea trece un tractor si inca sa functioneze,atunci telefonul Cat S60 este smartphone-ul pentru tine. Nu doar ca noul telefon celor de la Cat firma producatoare de [].

Meizu a dezvaluit cel mai puternic telefon Ubuntu de pana acum

Canonical si Ubuntu se pare ca fac casa buna impreuna, in ciuda succesului limitat de care s-a bucurat modelul MX5 lansat in aceasta vara. Noul telefon este cea mai performanta varianta a lui Meizu Pro 5 de pana acum. Desi am considerat noul Meizu Pro 5, cat si Meizu MX5 ca fiind doua terminale satisfacatoare, [].

Xiaomi Mi5 va fi cel mai puternic telefon al producatorului din China

Noi informatii in legatura cu mult asteptatul telefon al celor de la Xiaomi au iesti de curand la suprafata. Nu am dus lipsa de zvonuri in legatura cu viitorul flagship al chinezilor de la Xiaomi. Dupa cum va spuneam intr-un articol mai vechi, probabilcel mai interesant aspect al specificatiilor aparute la un moment dat pe [].

VIDEO In India s-a lansat cel mai ieftin smartphone din lume, la sub 4 dolari

O companie din India a lansat cel mai ieftin smartphone din lume, modelul cu ecran de 4 inci costand echivalentul a 4 dolari. Procesorul este quad-core de 1,3 Ghz, stocarea este de 8 GB, iar pe spate camera este de 3,2 MB. India are un miliard de utilizatori ai telefoniei mobile si este celebra pentru modelele ultra low-cost. UPDATE Site-ul companiei a picat la foarte putin timp dupa deschidera comenzilor.

Cat castiga cel mai bine platit angajat din Romania

Cel mai bine platit angajat roman lucreaza in Bucuresti si are o profesie libera categorie in care intra avocatii, auditorii financiari, consultantii fiscali, contabilii, farmacistii, medicii, notarii.

Un video cu Galaxy S7 iti arata de ce ar putea fi cel mai bun telefon in 2016

Samsung Galaxy S7 va fi lansat oficial pe 21 februarie in Barcelona si ne arata ce au pregatit sud-coreenii pentru anul acesta in domeniul telefoanelor mobile.

VIDEO/FOTOGALERIE Jaguar F-TYPE SVR, cel mai rapid Jaguar construit vreodata, porneste de la 140.000 euro

Cel mai rapid model Jaguar construit vreodata, modelul F-TYPE SVR, vine in doua versiuni de caroserie si porneste de la 140. 000 euro, livrarile urmand sa demareze in vara acestui an. Masina atinge 100 km/h in 3,7 secunde, iar viteza maxima trece de 300 km/h.

Adrian Ungur, cel mai bine clasat jucator roman in ATP

Romania nu mai are niciun jucator in topul 100 mondial ATP, iar cel mai bine clasat tenismen este Adrian Ungur pe pozitia 189.

Autostrada Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, ar putea fi gata cel mai probabil in 2021

Autostrada A1 Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, va fi gata cel mai probabil la finalul anului 2021, in contextul in care, luna trecuta, ultimul termen dat de compania de drumuri era anul 2020.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 8 -15 februarie, o apreciere de 1,44%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )