Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai important partid din Serbia si-a schimbat denumirea in Partidul Neamului Romanesc

Adevărul Adevărul,
Cel mai important partid din Serbia si-a schimbat denumirea in Partidul Neamului Romanesc

Cea mai importanta organizatie romaneasca din Valea Timocului Serbia), Partia Democrata a Rumanilor din Serbia si-a schimbat denumirea in Partidul Neamului Romanesc. Anuntul a fost facut la sfarsitul acestei saptamani cu ocazia organizarii celui de-al treilea congres al partidului, care s-a desfasurat in localitatea Bor. continuă pe Adevărul

Randamentul obligatiunilor Spaniei, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Randamentul titlurilor de stat spaniole cu scadenta la doi ani a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana va lansa noi masuri de stimulare.

Numarul somerilor din Germania, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Numarul somerilor din Germania a crescut, in noiembrie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, conform datelor Agentiei Federale a Muncii.

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai frumos sat din gaura neagra a Europei

Intre dealurile Husilor, acolo unde statistica ne spune ca se afla polul saraciei din Europa, un sat sfideaza stereotipurile. In Padureni, vizitatorul gaseste piscina, teatru de vara si terenuri pentru sport. Nu sunt mofturi. Au fost construite dupa ce satenii au inceput constructia de drumuri, bransamentele la apa si canalizare. Inainte de toate, satenii au infiintat un centru de gospodarire unde sunt create, prin forte proprii, aceste investitii. Centrul atrage forta de munca si asigura independenta satului in privinta lucrarilor edilitare. Rezultatul? Padureniul atrage in fiecare vacanta mii de vizitatori de la oras. Asta in conditiile in care datele oficiale plaseaza judetul Vaslui in polul saraciei, cu cea mai slaba putere de cumparare din UE. Padureniul a devenit insa un exemplu pentru orice sat din Romania. Transformarea a inceput la Revolutie si a fost gandita de un primar care acum 30 de ani vedea prima oara Occidentul.

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de .

Cel mai primitor oras din Europa

Bulevardele intinse, bucatele cu gust de paprika si zambetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, in cel mai primitor oras de pe batranul continent, in 2013.

Tara noastra are cel mai mic salariu medical din UE

Tara noastra are cel mai mic salariu din Uniunea Europeana UE) in randul cadrelor medicale, potrivit ultimelor statistici din domeniul salariilor medicale in Europa, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

FOTO Cel mai mare oras din turta dulce a intrat in Cartea Recordurilor

Americanul Jon Lovitch a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a gatit cel mai mare oras din turta dulce, a carui greutate depaseste o tona si jumatate.

Fotbalist din TOP 5 mondial: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se stie ca sunt cel mai bun.

Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri seara, dupa victoria din meciul cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, ca nu are nevoie de Balonul de Aur, deoarece se stie ca el este cel mai bun fotbalist, potrivit Mediafax. Intrebat despre Balonul de Aur, unde se afla printre favoriti alaturi de Cristiano Ronaldo si Franck Ribery, Ibrahimovici a spus: Sunt unii pentru care acest trofeu este important, mie nu-mi pasa. Nu am nevoie de acest trofeu, se stie ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )