Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai important proiect al ASF pe 2015: Realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Cel mai important proiect al ASF pe 2015: Realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro

Fiecare dintre cele trei institutii de supraveghere absorbite de ASF au venit cu propriile sisteme IT, unul mai slab decat celalalt, drept pentru care cel mai ambitios si important proiect al autoritatii pe 2015 este realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. Autoritatea vrea sa finanteze acest proiect prin fonduri UE si spera sa obtina acesti bani undeva in luna septembrie 2015, dar pana atunci a alocat un buget propriu pentru modernizarea infrastructurii IT, a spus Negritoiu. continuă pe Hotnews

Cel mai mare proiect de energie solara a ucis peste 3500 de pasari in primul an de functionare

Un proiect de energie solara a ucis peste 3500 de pasari in California, SUA, releva un raport al ecologistilor de peste ocean. Proiectul Ivanpah, care cuprinde o retea de energie solara ce asigura 377 de.

Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata de Caroline Wozniacki, a patra favorita, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

Bogdan Aurescu: Procesul de aderare la UE reprezinta cel mai important obiectiv national din ultimii 25 de ani

Sambata, 25 aprilie se implinesc 10 ani de cand Romania a semnat tratatul de aderare la Uniunea Europeana. in acest context, ministerul Afacerilor Externe trasnmite un mesaj prin care apreciaza ca evenimentul.

Dieta sau sport: ce este mai important pentru silueta si sanatate?

Un regim sanatos de slabit, dupa cum stim cu totii, implica deopotriva o alimentatie echilibrata si exercitii fizice regulate. Insa care este mai important in procesul de slabit: dieta sau sportul?Chiar daca nu faci exe.

FOTOGALERIE Cum a fost la Dream Hack Bucharest 2015 - Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de spectatori au urmarit meciurile a celor peste 400 de jucatori straini si romani pe scenele de la Sala Polivalenta in weekendul trecut, in cadrul Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de sport electronic din Romania, ajuns la a cincea editie. Premiile in bani au sarit de 250. 000 de dolari, iar jocurile vedeta au fost Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, HearthStone si Heroes of the Storm.

Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380?

Pe 25 aprilie, in urma cu 10 ani, Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, efectua primul sau zbor la Toulouse. in 2005, atunci cand a zburat pentru prima oara, Airbus A380 a devenit imediat superstarul din domeniul aeronauticii. Multi il vedeau pur si simplu drept noul detinator al titlului de cel [] Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Traian Stancu, Kiwi Finance: 2015 va fi cel mai bun an din ultimii sase

Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite de pe plan local, se asteapta ca anul acesta sa fie cel mai bun din ultimii 6 si mizeaza pe o crestere de 15% a volumelor totale intermediate, a declarat Traian Stancu, directorul de operatiuni al companiei,.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top al celor mai bogati oameni din 2015 facut.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

Utile: Acesta este cel mai puternic antibiotic natural. Ucide orice infectie din organism; Ce trebuie sa schimbi in dieta ca sa fii pregatita de plaja; Descoperirea cercetatorilor - Zaharul sau aspartamul? Care este mai sanatos?

Ce sa faci ca sa nu mai ai probleme cu sinusurile. Aceasta perioada favorizeaza aparitia unor probleme cu sinusurile, din cauza schimbarilor. Cum sa iti verifici tiroida acasa. Cel mai simplu mod de a-ti verifica tiroida este cu ajutorul unui termometru. Acest test a fost creat de fizicianul american.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )