Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai mare exercitiu NATO aeropurtat desfasurat in Europa de la incheierea Razboiului Rece: Militari din Italia, Spania si SUA se vor parasuta in poligonul de la Smardan

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare exercitiu NATO aeropurtat desfasurat in Europa de la incheierea Razboiului Rece: Militari din Italia, Spania si SUA se vor parasuta in poligonul de la Smardan

Militari din Italia, Spania si Fortele Terestre ale SUA se vor parasuta miercuri, 26 august, incepand cu ora 14. 00, in Poligonul Smardan, judetul Galati, anunta Ministerul Apararii Nationale si Ambasada Srtatelor Unite la Bucuresti. Asaltul aeropurtat face parte din exercitiul multinational Swift Response 15, condus de Fortele Terestre ale SUA, care se desfasoara in Romania, Bulgaria, Germania si Italia si la care participa circa 4. 800 de parasutisti din 11 tari membre ale Aliantei Nord-Atlantice. continuă pe Hotnews

Cel mai mare triatlon din Europa de Est se va desfasura in statiunea Mamaia

In perioada 4-6 septembrie 2015, statiunea Mamaia va gazdui evenimentul sportiv international Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est si Balcani.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au scazut in iulie cel mai mult in ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal.

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco (VIDEO)

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, desfasurat in perioada 7-16 august, la San Francisco. Premiul pentru cel mai bun.

Un roman, cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco

Cineastul Kiki Vasilescu a primit premiul pentru cel mai bun regizor, cu filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, care s-a desfasurat in perioada 7 - 16 august, la San Francisco.

Cati ani are cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, informeaza indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara,.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla, descoperit la peste 108 ani dupa ce a fost aruncat in mare

O sticla descoperita pe o plaja din Marea Nordului, la peste 108 ani dupa ce a fost lansata in mare, ar putea contine cel mai vechi mesaj de acest fel din lume, au anuntat reprezentantii unei asociatii de biologie marina din Marea Britanie,.

Noile imagini cu Sony Xperia Z5 ne arata ca nu e cel mai frumos telefon

Sony Xperia Z4 cunoscut ca Xperia Z3+ in Europa si alte regiuni) nu a fost cel mai avansat smartphone, cel putin nu fata de Xperia Z3. Cu toate astea, avem asteptari ceva mai mari de la viitorul varf de gama japonez. Sony Xperia Z5 ar putea face cunostinta cu publicul in cadrul IFA 2015, dar [] Noile imagini cu Sony Xperia Z5 ne arata ca nu e cel mai frumos telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare a fost gasit dupa 108 ani

Cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, scrie indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara, a.

Mugur Mihaescu, prietenul cel mai bun al fiicei sale

Pentru Mugur Mihaescu, liderul grupului umoristic Vacanta Mare, tatal unei fete in varsta de 18 ani, nu exista conflict intre generatii. Mugur este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent in legatura cu problemele si aspiratiile tinerilor.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )