Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai mare scandal din istoria invatamantului gorjean: povestea de iubire dintre un licean si profesoara lui de limba romana, incheiata tragic

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare scandal din istoria invatamantului gorjean: povestea de iubire dintre un licean si profesoara lui de limba romana, incheiata tragic

Un licean si profesoara sa de limba romana au fost protagonistii celui mai mare scandal din istoria invatamantului din Gorj. Cei doi au trait o poveste de iubire, iar elevul si-a luat zilele dupa ce a fost parasit de profesoara, pentru ca suferea in dragoste. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Aveati nevoie de inspiratie azi? Aflati cateva povesti. Doi jucatori si-au impartit lovituri vreme de 6 ore si 42 de minute - al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului. Un jucator de pe locul 344 in lume, care a castigat doua meciuri de cate 5 seturi pentru Elvetia! Inutil, insa. Un jucator operat pe inima la 21 de ani si care joaca tenis cu un pacemaker, a debutat pentru Elvetia la 28 de ani. A pierdut. Sau a castigat, de fapt?.

AMENINTARE cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

Aproape 700 de persoane au fost evacuate din incinta celui mai mare aeroport din Crimeea, cel din Simferopol, dupa ce un telefon anonim anuntase prezenta unui dispozitiv explozibil. Fortele de ordine au evacuat 670.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Povesti cum numai in Cupa Davis mai sunt posibile. Leo Mayer si Joao Souza, oamenii-maraton. Al doilea meci ca durata din istoria tenisului.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Pentru Real Madrid a fost o seara cu trairi contradictorii in partida cu Schalke. Desi a pierdut, cu 3-4, echipa din capitala Spaniei s-a calificat in sferturi.

ALARMA FALSA cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

UPDATE:Autoritatile din Simferopol au anuntat ca aeroportul a fost verificat de echipele speciale din cadrul politiei, care nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv, transmite RIA Novosti. Directorul.

Risc moderat de AVALANSA si zapada RECORD la Balea Lac. Vezi cat masoara cel mai mare strat de zapada din tara

Cel mai mare strat de zapada din tara, de 2,14 metri, se afla in zona turistica Balea Lac, situata la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras. Conform meteorologilor, riscul de producere de.

Cel mai mare Mall din Transilvania isi anunta deschiderea cu spectacole explozive

Coresi Shopping Resort este cea mai mare mare investitie a Brasovului in ultimii cinci ani. Grupul Auchan a investit in acest centru 60 de milioane de euro. Mall-ul se va deschide pe 27 martie, iar marea inaugurare este precedata de multe spectacole explozive.

E.ON are cele mai mari pierderi din istoria sa

ON SE, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat, anul trecut, cele mai mari pierderi din istoria sa, din cauza deprecierii activelor, a masurilor de reorganizare si a crizei din sectorul energetic.

E.ON a raportat cele mai mari pierderi din istoria companiei

ON, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat anul trecut cele mai semnificative pierderi din istoria companiei, din cauza deprecierilor de active, a masurilor de reorganizare din 2014 si a crizei din sectorul energetic, transmit AFP si Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )