Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai mare spital privat din Prahova, la Poiana Campina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare spital privat din Prahova, la Poiana Campina

Cel mai mare spital privat din judetul Prahova - Sanconfind - a fost inaugurat saptamana trecuta, la Poiana Campina, odata cu deschiderea Sectiei de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, potrivit unei informari a Camerei de Comert Prahova. continuă pe Ziarul Bursa

QA. Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie, EADS

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema apasatoare. Atentia catre aceasta afacere judiciaro-politica pare ca a crescut in Romania, dar raspunsuri.

Cel mai longeviv show TV din lume, Sabado Gigante, se va incheia dupa 53 de ani

Cel mai longeviv show TV din lume, programul de varietati Sabado Gigante, produs de Univision, se va incheia pe 19 septembrie, dupa ce a fost difuzat pe micile ecrane timp de 53 de ani.

Cum a ajuns Cap de Porccel mai mare traficantde femei din lume

Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate. Cap de Porc a fost extradat in Romania, vineri, de catre autoritatile spaniole.

Cum s-a tranformat un spital din Romania intr-o clinica de ultima generatie, dupa ce Guvernul i-a pus lacat

Fostul imobil in care a functionat Spitalul Poiana Campina din Prahova, inchis in 2011 de Guvern, a fost transformat, printr-o investitie privata, in cel mai mare centru medical din judet. Zilele trecute, acesta a fost inaugurat prin deschiderea Sectiei de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, localitatea fiind o statiune balenara renumita in urma cu peste un secol.

BRD, cea mai mare crestere din BET

Actiunile BRD s-au apreciat cu 7,78%, raportat la moneda euro, in perioada 9-16 aprilie, reprezen and 172;tand cea mai mare crestere din indicii BET si BET-XT, care au urcat, la randul lor, cu 2,68%, respectiv 2,33%.

Kim Jong-Un a mers pe muntele Paektu: Urcarea mi-a dat o energie mai mare decat armele nucleare

Kim Jong-Un a urcat pe cel mai inalt munte din Coreea de Nord, fotografii surprinzandu-l pe un varf de munte inzapezit. imbracat doar cu un pardesiu de culoare inchisa si fara niciun fel de unelte necesare.

Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat in luna februarie cel mai accelerat ritm de crestere a productiei din domeniul constructiilor din Uniunea Europeana UE), atat fata de ianuarie, cat si fata de nivelul din februarie 2014, de 5,3% si, respectiv 19,5%, potrivit.

Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Bursele europene s-au inscris pe un curs puternic negativ, vineri, inregistrand cel mai important declin din ianuarie pana in prezent, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

FOTO De 25 de ani asteapta sa primeasca pamantul stramosilor. Protest al taranilor care vor sa fie improprietariti cu cel mai mare iaz din Romania

In jur de 20 de persoane au protestat in aceasta dimineata in fata Prefecturii Botosani. Este vorba de membrii obstei Dracsani, care sunt nemultumiti ca de 25 de ani, nu li se retrocedeaza luciul de apa confiscat de comunisti parintilor lor.

Secretele celui mai mare furt de Bitcoin: Banii au fost furati cu ani buni inainte sa se afle ceva

MtGox, odata cea mai populara platforma pentru schimburile in Bitcoin, a dat faliment in februarie 2014, dar se pare ca monedele disparusera de mult timp. O companie japoneza specializata in securitatea monedelor digitale Bitcoin a publicat recent un raport care scoate la iveala informatii nestiute pana acum. MtGox, cea care a fost in trecut platforma [] Secretele celui mai mare furt de Bitcoin: Banii au fost furati cu ani buni inainte sa se afle ceva Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )