Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai mare vizionar din prezent vrea sa aduca internet pe Marte

Playtech Playtech,
Cel mai mare vizionar din prezent vrea sa aduca internet pe Marte

Elon Musk, CEO-ul Tesla, este cunoscut pentru planurile sale ambitioase, iar acum impresioneaza inca o data prin felul in care vede viitorul internetului. Elon Musk este unul dintre cei mai populari antreprenori din prezent, apreciat pentru faptul ca se implica in proiecte pe care multi le-ar fi considerat foarte greu de realizat. Printre acestea se []. continuă pe Playtech

Unul dintre cei mai mari vizionari vrea internet pe Marte: Cum face Elon Musk asta?

Elon Musk, fondatorulTeslaMotors si cofondator PayPal, este cunoscut pentru planurile sale ambitioase, iar acum impresioneaza inca o data prin felul in care vede viitorul internetului. Elon Musk este unul dintre cei mai populari antreprenori din prezent, apreciat pentru faptul ca se implica in proiecte pe care multi le-ar fi considerat foarte greu de realizat. Printre [].

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

FOTO. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume

Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri si o latime de 59 de metri, informeaza Mediafax.

Atacantul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol din campionatul Spaniei in acest sezon (VIDEO)

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol din actuala editie din Primera Division, anunta cotidianul.

Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Pentru ca produsele acompaniate de superlative absolute se vand mai bine, LG a anuntat cel mai usor ultrabook din toate timpurile. Desi cei de la LG s-ar putea sa nu fie primii care va vin in minte atunci cand vorbiti de sisteme portabile cu specificatii impresionante, cea mai recenta lansare a lor ar putea reprezenta [].

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

Islanda ofera un spectacol rar. Cel mai mare camp de lava din ultimii 200 de ani, acopera o suprafata mai mare decat Manhattan (VIDEO)

Rauri de foc si gheata au inceput sa curga intr-un val de lava care coboara neincetat de pe marginea vulcanului Holuhraun, pe o suprafata mai mare decat insula Manhattan, odata cu eruptia cea mai.

Google Glass si viitorul sau: Cum sa fie un succes din poate cel mai mare esec al Google

Google Glass a venit drept un gadget impresionant, promovat intens de Serghei Brin, cofondatorul Google, si desprins parca din filmele SciFi. Totusi, nu s-a ridicat la inaltimea optimismului si analizelor. Ce mai ramane dupa inchiderea Glass Explorer? Totul! Google Glass a fost, poate, cel mai futurist gadget la care ne-am uitat in ultimii doi ani [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )