Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai subtire smartphone din lume are doar 5.5 mm grosime. Ce caracteristici are Gionee Elife S5.5

Adevărul Adevărul,
Cel mai subtire smartphone din lume are doar 5.5 mm grosime. Ce caracteristici are Gionee Elife S5.5

Piata smartphone-urilor din China este foarte competitiva si foarte aglomerata. Astfel, producatorii autohtoni trebuie sa recurga la fel de fel de artificii pentru a iesi in evidenta. continuă pe Adevărul

Basescu despre ASF: Rusanu, Daianu si Ursache, cel mai bine platiti din lume pentru incompetenta lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca va cere Parlamentului revocarea imediata a intregii conduceri a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), sustinand ca institutia este o cloaca, unde si-au gasit loc de parcare toti clientii politici, altfel profund incompetenti si nepregatiti pentru aceasta munca.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria JO de iarna, cu 15 trofee

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13.

Bjorndalen castiga a 13-a medalie olimpica si devine cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor de Iarna

Ole Einar Bjorndalen Norvegia, 40 de ani) a castigat miecuri seara stafeta mixta de biatlon de la Sochi. Aceasta medalie castigata de el la Jocurile Olimpice, a 13-a, il face cel mai galonat sportiv din istoria Olimpiadelor, din toate timpurile.

Norvegianul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna

Biatlonistul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce a ajutat echipa Norvegiei sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta mixta de la.

RECORD: Cel mai mare profit din istoria Petrom

Petrom a inregistrat anul trecut un profit record, cel mai mare din istoria unei companii din Romania. Totusi, vanzarile sunt in scadere.

Iesirile de capital din SUA, la cel mai ridicat nivel din februarie 2009

Iesirile de capital din SUA au atins, in luna decembrie 2013, cel mai ridicat nivel din februarie 2009, potrivit datelor Departamentului Trezoreriei de la Washington.

Orfana care a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume

S-a nascut intr-o familie extrem de modesta din Rusia si si-a pierdut ambii parinti la varsta de 7 ani. in ciuda dificultatilor din copilarie, Margarita Bogdanova a devenit una dintre cele mai bogate femei.

Rata creditelor neperformante din China, la cel mai ridicat nivel din 2008

Rata creditelor neperformante detinute de bancile din China a crescut pentru al noualea trimestru consecutiv in perioada octombrie - decembrie 2013, ajungand la cel mai ridicat nivel de la criza financiara din 2008, ceea ce arata presiunile pe calitatea activelor si profiturile acestor institutii.

Raport ONU: Coreea de Nord, cea mai opresiva dictatura din lume, o tara a ...

Un raport elaborat de o comisie de ancheta a ONU releva existenta dovezilor clare privind crime contra umanitatii in Coreea de Nord, atrocitati care nu au echivalent in lumea contemporana. Intr-un gest fara precedent, presedintele comisiei l-a avertizat pe liderul nord-coreean, Kim Jong-un ca ar putea fi judecat la CPI pentru crime contra umanitatii. Pentru prima oara, juristi mandatati de ONU au stabilit un rechizitoriu infricosator si argumentat contra regimului nord-coreean, acuzandu-l de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )