Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai vechi oras preistoric din Europa a fost descoperit in Bulgaria

Hotnews Hotnews,
Cel mai vechi oras preistoric din Europa a fost descoperit in Bulgaria

Arheologii bulgari anunta ca au descoperit cel mai vechi oras preistoric din Europa. Asezarea fortificata, asezata in apropierea orasului Provadia, a fost un important centru pentru productia de sare, informeaza BBC. continuă pe Hotnews

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit pe un fost teritoriu romanesc

Arheologii au descoperit in apropiere de Varna ruinele unui oras despre care spun ca este cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, noteaza nodeju. com.

Basescu: Nu mai vindem cei 10% din Petrom. Am fost norocosi ca nu am vandut in 2011

In cadul intalnirii cu directorul general executiv OMV, Gerard Roiss, Traian Basescu a declarat ca, dupa ultimele evolutii privind exploatarea resurselor din Marea Neagra, Romania nu va mai vinde cei 10% din.

Basescu: Acum nu vom mai vinde cei 10% din Petrom; am fost norocosi ca nu am vandut in 2011.

Presedintele Basescu a declarat, la intalnirea cu directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, ca dupa ultimele evolutii privind explorarea resurselor din Marea Neagra a devenit de inteles ca Romania nu va mai vinde cei 10% din Petrom, fiind un noroc faptul ca nu s-a reusit vanzarea in 2011, informeaza Mediafax. Romania va deveni un jucator important pe piata energiei in urmatorii 10 ani, daca vom fi norocosi cu Marea Neagra. In orice caz, am urmarit evolutiile. Sincer, sunt extrem de .

TAXA AUTO de poluare pentru masinile mai vechi de 2007, SUSPENDATA.

Legea referitoare la suspendarea platii taxei de poluare pentru autovehicule mai vechi de 2007, precum si pentru restituirea taxei deja achitate a fost publicata in 25 octombrie in Monitorul Oficial, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), citat de Agerpres. Prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului OUG/ nr. 1/ 2012) pentru suspendarea aplicarii unor dispozitii ale Legii nr. 9/ 2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la .

Impactul economic al uraganului Sandy este URIAS: mai putin de jumatate din pierderi sunt asigurate

Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 20 de miliarde de dolari dupa ce furtuna a lovit coasta de Est a Statelor Unite cauzand pagube cladirilor si inundand tunelurile de metrou din New York, cel mai populat oras american, scrie Bloomberg.

Conferinta proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca a avut loc azi

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana a organizat conferinta de lansare a proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca POSDRU/106/5. 1/G/77393, proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Lansarea proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca va avea loc maine

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana organizeaza maine, la Hotelul Royal, Sala Mircea Voda, conferinta de lansare a proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca POSDRU/106/5. 1/G/77393, proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, arata un comunicat trimis redactiei.

A fost descoperit cel mai fericit om din lume. Vezi care sunt secretale sale

Cand ai vazut ultima oara un om foarte fericit? Un calugar tibetan, in varsta de 66 de ani, totodata specialist in genetica moleculara, este considerat cel mai fericit om din lume. Cercetatorii de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )