Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel putin 11 banci din zona euro ar fi picat testul de stres derulat de BCE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel putin 11 banci din zona euro ar fi picat testul de stres derulat de BCE

Cel putin 11 banci europene dintr-un total de 130 din zona euro nu au trecut testul de stres, derulat de catre Banca Centrala Europeana BCE), in colaborare cu Autoritatea Bancara Europeana, parte a evaluarii generale, care au verificat rezistenta. continuă pe Wall-Street Ro

FMI: Bancile din zona euro, prea slabe ca sa acorde credite si sa sprijine economia

Cele mai multe banci din zona euro sunt prea slabe ca sa acorde credite si sa sprijine redresarea economiei, avertizeaza Jose Vinals, director al departamentului pentru piete monetare si de capital din cadrul Fondului Monetar International FMI).

BCE considera speculatii informatiile potrivit carora 11 banci nu vor trece testele de stres

BCE precizeaza ca nicio banca nu a primit rezultatele testelor de stres Banca Centrala Europeana considera speculatii informatiile aparute astazi in presa, potrivit carora cel putin 11 banci din sase state europene din care ar face parte si Erste) nu vor trece testele de stres derulate de BCE, transmite Reuters, stire negata ulterior si de grupul bancar austriac Erste. Trei banci din Grecia, trei din Italia si doua din Austria sunt printre institutiile care vor esua la testele de stres, sustine EFE, fara a da detalii privind nivelul capitalului de care au nevoie bancile. De asemenea, agentia precizeaza ca numarul bancilor care nu vor trece testele de stres ar putea fi modificat in ultimul moment. Alte trei banci care ar putea esua la testele de stres provin din Cipru, Belgia si Portugalia, sustine EFE.

Incidente armate in cel putin trei zone din Ottawa

ACTUALIZARE 21:00 Soldatul ranit dupa atacul armat de langa Parlamentul Canadian a decedat Soldatul canadian ranit in aceasta dimineata de tiruri lansate de indivizi neidentificati langa cladirea Parlamentului din Ottawa a decedat in urma ranilor suferite, iar politia investigheaza inca doua incidente ce au avut loc astazi in oras, transmite presa internationala.

UPDATE. CANADA: Un atacator a fost omorat, in interiorul Parlamentului. Incidente armate, in cel putin trei zone din Ottawa

Un militar a fost ucis, miercuri, in centrul orasului Ottawa, in urma unor focuri de arma care au fost trase in fata Parlamentului si la un memorial al eroilor, scrie The Telegram.

Cel putin 15 civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei

Cel putin 15 civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in confruntarile dintre fortele ucrainene si separatisti prorusi, in estul Ucrainei, a anuntat premierul republicii de la Donetk, Aleksandr .

Erste neaga informatiile conform carora nu va trece testele de stres derulate de BCE

Grupul bancar austriac Erste a respins, azi, informatia EFE care sustine ca cel putin 11 banci din sase state europene nu vor trece testele de stres derulate de Banca Central Europeana, transmite Reuters.

UE ar trebui sa suspende normele de reducere a datoriilor in zona euro

Uniunea Europeana UE) ar trebui sa ia in calcul suspendarea, timp de pana la doi ani, a normelor privind datoriile in zona euro, astfel incat cresterea economiei regiunii sa se poata redresa dupa criza financiara, este de parere Charles Dallara, fost sef al Institutului pentru Finante Internationale IIF).

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Cel mai puternic laser din Europa a fost inaugurat la Magurele. Costoiu: Este unic in Europa prin gama echipamentelor si nivelul tehnologic de ultima ora

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea laser din lume, de un petawat, a fost inaugurat marti la Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, informeaza Agerpres. Avem.

Broker: Investitorii asteapta cel putin un pret de 1 leu in oferta Fondul Proprietatea

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat marti jumatate din lichiditatea bursei de la Bucuresti si au crescut puternic, intr-o piata care a inchis in urcare, dar cu o evolutie pozitiva mai slaba decat a pietelor dezvoltate din vestul Europei,.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )