Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel putin 12 morti in urma unei explozii intr-o mina de carbune din China

Antena3 Antena3,
Cel putin 12 morti in urma unei explozii intr-o mina de carbune din China

Cel putin 12 oameni au murit si alti opt au fost blocati sub pamant in urma unei explozii provocate de acumularile de gaz produsa marti intr-o mina de carbune din China, a anuntat presa. continuă pe Antena3

Cel putin 12 morti in urma unor atacuri ale militantilor islamisti in orasul Tikrit

Cel putin 12 persoane au murit astazi la Tikrit dupa ce militanti islamisti au atacat un punct de control al politiei, iar apoi au detonat o masina-capcana la intrarea in oras, relateaza Reuters, citand politia irakiana si surse militare.

Un pompier si-a pierdut viasa si alte zece persoane au fost ranite in urma unei explozii intr-un laborator de droguri din New York (VIDEO)

O explozie a avut loc marti, in orasul american New York, intr-un laborator de droguri. Un pompier si-a pierdut viata in timp ce incerca sa stinga flacarile, iar zece persoane au fost r.

Pacientul transferat la Sofia, cu arsuri in urma unei explozii produse in august in Bucuresti, a decedat

Pacientul transferat in data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, cu arsuri de gradul II si III pe 60% din suprafata corpului suferite in urma unei explozii produse in Sectorul 4 din Bucuresti, a decedat in data de 12 septembrie, informeaza Ministerul Sanatatii. Potrivit sursei citate, arsurile, precum si varsta inaintata, au avut un impact major asupra sanselor sale de supravietuire.

FOTO + VIDEO. Atacuri ale militantilor islamisti, intr-un oras irakian. Cel putin 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane au murit, sambata, in orasul irakian Tikrit, ca urmare a unui atac al militantilor islamisti asupra unui punct de control al politiei, urmat de o explozie cu masina-capcana, informeaza politia si surse militare.

Atac armat langa un mall din Houston. Cel putin sase oameni au fost raniti (VIDEO)

UPDATE: Autorul atacului din Houston a murit in urma schimbului de focuri, informeaza RT. Informatia a fost confirmata de fortele de politie. Cel putin sase oameni au fost raniti dupa ce un.

Cel putin 25 de civili ucisi in raiduri aeriene asupra Alep; o tabara controlata de rebeli, cucerita de armata

Cel putin 25 de civili au fost ucisi astazi in lovituri aeriene asupra sectorului rebel al orasului sirian Alep, in a doua zi a unei ofensive violente a regimului, relateaza AFP si Reuters.

FOTO + VIDEO. Cel putin 25 de persoane au fost ucise in orasul sirian Alep

Cel putin 25 de civili au murit, sambata, in orasul sirian Alep, in urma unor lovituri aeriene ale regimului de la Damasc asupra sectorului rebel din oras.

Cel putin 25 de civili ucisi in raiduri aeriene asupra Alep

Cel putin 25 de civili au fost ucisi astazi in lovituri aeriene asupra sectorului rebel al orasului sirian Alep, in a doua zi a unei ofensive violente a regimului, relateaza AFP si Reuters.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul.

Cel putin 26 de civili au murit in bombardamentele din Alep, chiar in timpul Consiliului de Securitate al ONU

Activistii sirieni au anuntat ca cel putin 26 de civili si-au pierdut viata in ultimele raiduri aeriene ale fortelor guvernamentale, care au zguduit cartierele rebele ale metropolei Alep chiar in timpul desfasurarii reuniunii de urgenta a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite, convocata de statele occidentale cu scopul de a cere oprirea sangeroasei ofensive din metropola siriana, transmite AP, citata de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )