Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin 14 persoane au murit in urma unui bombardament in Siria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel putin 14 persoane au murit in urma unui bombardament in Siria

Mai multe rachete au lovit luni aeroportul militar Tayfur, din centrul Siriei, informeaza agentia oficiala de presa siriana SANA, preluata de AFP. Exista suspiciunea ca este vorba de un atac american, a precizat sursa citata. Cele mai noi. continuă pe Wall-Street Ro

Canada: Doliu in lumea sportului. 14 morti in urma unui accident in care a fost implicata o intreaga echipa

Tragedie in vestul Canadei. 14 persoane au murit si alte 14 au fost ranite intr-un accident rutier in care au fost implicate un autocar in care se afla o echipa intreaga de hocheisti juniori si o.

Un barbat din Bucuresti a murit in urma unui stop cardio-respirator in timpul slujbei de inviere. Echipajele ISU au intervenit la 300 de urgente in 24 de ore

Peste 270 de persoane au fost asistate medical de SMURD in Bucuresti si in judetul Ilfov in ultimele 24 de ore, echipajele ISU intervenind in aproape 300 de urgente. Sapte oameni au fost dusi la spital, iar un barbat a murit dupa ce a facut stop cardio-respirator in timpul slujbei. La nivel national, in ultimele 24 de ore pompierii au intervenit in 1. 038 de urgente, dintre care 59 de incendii.

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 2 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier

ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce a avut loc pe soseaua care leaga orasul Galati de Tecuci. Cel putin 2 persoane au murit si alte 8 sunt ranite in.

Mai multe persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime, la Munster, in Germania

Ministrul de Interne din landul Rhenania de Nord-Westphalia: Nimic nu indica pentru moment spre un atentat islamist Cel putin 30 de persoane au fost ranite, dupa ce un camion a intrat in multime, sambata, in orasul Munster, din vestul Germaniei. Politia a anuntat ca au fost semnalate mai multe persoane decedate, conform news. ro. Autoritatile au anuntat ca incidentul a avut loc in apropiere de statuia Kiepenkerl, din centrul vechi al orasului Munster.

Donald Trump, dezlantuit dupa atacul chimic din Siria: Presedintele Putin, Rusia si Iran sunt responsabili pentru sprijinirea lui Assad. Un pret mare de platit

Un atac chimic a avut loc duminica in Siria! Cel putin 70 de persoane au murit in provincia Ghouta de Est dupa un presupus atac chimic comis de guvernul sirian al dictatorului Bashar al Assad. Detalii.

Siria: Cel putin 70 de morti dupa un presupus atac chimic comis de regimul lui Bashar al Assad

Conflictul din Siria provoaca noi tragedii! Cel putin 70 de persoane au murit in provincia Ghouta de Est dupa un presupus atac chimic comis de guvernul sirian al dictatorului Bashar al Assad. Bilantul deceselor.

Accident grav in Canada. Autocarul unei echipe de hochei s-a izbit de o semiremorca. 14 persoane au murit

Paisprezece persoane au murit si alte 14 au fost ranite in urma coliziunii dintre un autocar in care se afla o echipa de hochei juniori si o semiremorca, in Saskatchewan, Canada. Echipa Humboldt Broncos se deplasa pe .

Tragedie in India. Cel putin 27 de copii de clase primare au murit intr-un accident

Cel putin 27 de copii de clase primare au muri dupa ce autobuzul scolar care-i ducea acasa s-a prabusit intr-o prapastie, in India, la poalele muntilor Himalaya. Potrivit primelor informatii ale poli?.

RAZBOI TOTAL in Siria! Bombardament de AMPLOARE asupra unui aeroport militar! REACTIA armatei SUA

Televiziunea de stat din Siria a raportat ca o baza aeriana militara din orasul Homs a fost lovita de mai multe rachete, ucigand cel putin 14 oameni, cei mai multi iranieni sau membri ai unor grupari.

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 3 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier (VIDEO)

UPDATE:Una dintre persoanele ranite grav a murit in drum spre spital. Numarul celor decedati in accident a ajuns la 3. ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )