Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel putin 15 morti si 40 de raniti ca urmare a prabusirii unei moschei in Somalia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 15 morti si 40 de raniti ca urmare a prabusirii unei moschei in Somalia

Cel putin 15 persoane au fost ucise si alte 40 ranite ca urmare a prabusirii unei moschei in capitala Somaliei, Mogadishu, a anuntat astazi politia somaleza, informeaza DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 14 morti si 25 de raniti intr-un atac cu bomba impotriva unor pelerini siiti in Irak

Cel putin 14 persoane au fost ucise si alte 25 ranite intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat astazi un pelerinaj siit in apropiere de Bagdad, au anuntat oficiali irakieni din domeniul securitatii si al sanatatii, potrivit AFP.

Cel putin 21 de morti intr-un atentat cu masina-capcana la Bagdad

Cel putin 21 oameni au fost ucisi sambata, iar alti 42 au fost raniti, intr-un atentat cu masina-capcana produs in sud-estul Bagdadului, au anuntat ofiteri ai politiei locale aflati la fata locului, relateaza Associated Press.

Siria: Cel putin 14 civili au fost ucisi intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale contra unui spital din Alep

Un spital din Alep a fost bombardat de fortele guvernamentale siriene si au fost ucisi cel putin 14 civili. Civilii au fost ucisi miercuri seara intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene.

Al doilea spital bombardat in Siria: zeci de morti si raniti!

Serviciul de intreventie al Apararii Civile si Comitetele Locale de Coordonare au anuntat ca cel putin 10 persoane au murit in urma raidurilor aeriene care au vizat zonele controlate de opozitie, in.

Atentat sinucigas in Turcia. Cel putin zece raniti

Cel putin zece persoane au fost ranite miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei dupa ce o femeie kamikaze a detonat incarcatura explozibila aflata asupra sa, au declarat surse oficiale citate.

Cel putin 14 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un atac cu o masina capcana, in Irak

Un atentat cu o masina-capcana a provocat moartea a cel putin 14 persoane sa ranirea a 25 in apropiere de Bagdad. Acest atac a vizat un pelerinaj siit, potrivit unor oficiali irakieni din domeniul.

Cel putin 14 oameni au murit dupa ce mai multe constructii s-au prabusit din cauza ploii in Kenya

Cel putin 14 oameni au murit, iar cateva zeci sunt dati disparuti, din cauza ploilor abundente care au afectat capitala Kenyei, Nairobi, ce au provocat daramarea mai multor cladiri, dar si alunecari de teren, relateaza BBC News.

CADOURI DE PASTI. Americanii au o traditie cel putin ciudata

De Pasti, romanii vopsesc oua de gaina, dar americanii au o traditie cel putin ciudata care a starnit mii de controverse. Fermierii din Statele Unite vopsesc direct puisorii de.

Cel putin 202 civili si-au pierdut viata in ultima saptamana de violente din Alep

Cel putin 202 civili au fost ucisi in ultima saptamana la Alep, potrivit unui bilant intocmit de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO). Fortele fidele lui Bashar al-Assad au lansat o noua ofensiva asupra orasului Alep.

Tragedie fara margini! Cel putin 30 de migranti egipteni au fost executati de traficanti

Cel putin 30 de migranti egipteni care doreau sa ajunga in Europa au fost ucisi de traficanti in zona localitatii libiene Bani Walid, a anuntat joi premierul egiptean, Sharif Ismail, citat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )