Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit in Venezuela

Adevărul Adevărul,
Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit in Venezuela

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit, miercuri, in Venezuela, din cauza unei intoxicatii cu medicamente, au anuntat politia si un ONG, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Venezuela: Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit din cauza unei intoxicatii cu medicamente

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit, miercuri, in Venezuela, din cauza unei intoxicatii cu medicamente, a anuntat politia locala si un ONG, citate de AFP. Moartea a 13 detinuti precum.

Venezuela: 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit, miercuri, in Venezuela. Decesul acestora a avut loc nu din cauza lipsei de alimente, ci ca urmare a unei intoxicatii cu medicamente, potrivit informatiilor oferite de politie si un ONG.

Drama in inchisorile din Venezuela. 21 de detinuti, morti de foame

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit, miercuri, in Venezuela, din cauza unei intoxicatii cu medicamente, au anuntat politia si un ONG, relateaza AFP. Guvernul venezuelean a confirmat.

Cel putin 17 morti, dupa prabusirea unui imobil rezidential, in Cairo

Cel putin 17 persoane au murit, iar trei sunt disparute dupa prabusirea unui bloc de locuinte, marti, in Cairo, anunta autoritatile egiptene. Imobilul de sapte etaje s-a prabusit brusc, marti.

Retelele GSM au fost spionate la nivel mondial. Cel putin 14 tari au fost deja afectate

Regin e prima platforma de atac cibernetic care le permite atacatorilor sa acceseze si monitorizeze retelele GSM. Atacatorii au compromis retele de calculatoare din cel putin 14 tari diferite. Echipa Global Research and Analysis Team a Kaspersky Lab a publicat un raport de cercetare despre Regin si caracateristicile acestei amenintari informatice. Astfel, principalele victime ale operatiunii Regin sunt operatori de telecomunicatii, institutii guvernamentale si financiare, organizatii de cercetare, organizatii politice multinationale si utilizatori individuali implicati in cercetare matematica/criptografica avansata, se [].

Cel putin zece morti intr-un atentat comis in Bagdad

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar 31 au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana comis luni intr-un cartier siit din Bagdad, anunta autoritatile irakiene, citate de AFP. Explozia a avut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )