Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel putin 22 persoane au murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 22 persoane au murit

ACTUALIZARE 11:14 Presa italiana informeaza ca sunt 22 de persoane decedate, insa este posibil ca bilantul victimelor sa creasca, intrucat operatiunile de salvare si cautarile de victime continua. *ACTUALIZARE 10:53 Declaratia primarului din Amatrice: Jumatate din casele din oras nu mai exista, sunt doar ruine. *ACTUALIZARE 09:40 MAE: Nu au fost primite solicitari de asistenta din partea cetatenilor romani in urma seismului din Italia. continuă pe Ziarul Bursa

Atac cu cutitul, comis de o femeie dezechilibrata, intr-o statie de autobuz din Bruxelles: Cel putin doua persoane ranite

O femeie a ranit, luni dupa-amiaza, cu un cutit, cel putin doua persoane intr-o statie de autobuz din Uclee, la perfiria orasului Bruxelles. Din primele indicii, autoritatile spun ca nu este vorba despre un atac terorist, ci despre o agresiune comisa de o persoana dezechilibrata, anunta BFMTv. be.

FOTO: Atacul terorist din sud-estul Turciei: Cel putin 22 dintre victime aveau sub 14 ani

Cel putin 22 dintre victimele atentatului sinucigas care a avut loc, sambata seara, la o nunta din orasul Gaziantep, situat in sud-estul Turciei, aveau varste sub 14 ani.

Atacul kamikaze la o nunta kurda din Gaziantep: Cel putin 22 dintre victime aveau sub 14 ani

Cel putin 22 dintre victimele atentatului terorist care a vizat o nunta din orasul turc Gaziantep erau mai mici de 14 ani, au anuntat luni autoritatile din Turcia, citate de Reuters.

FOTO: Un tren si un autobuz s-au ciocnit in Germania. Cel putin noua persoane au fost ranite

Cel putin noua persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce un autobuz si un tren s-au ciocnit in landul german Saxonia Inferioara, a declarat miercuri un purtator de cuvant al politiei.

Cel putin sase persoane sunt ranite dupa o incaierare in judetul Olt

Mai multe persoane au fost ranite luni seara in urma unei agresiuni in comuna Barza, satul Branet, in apropiere de orasul Bals, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt.

Cel putin 38 de persoane au murit

ACTUALIZARE 14:50 Cel putin 38 de persoane au murit in urma cutremurului care a lovit centrul Italiei, a anuntat o purtatoare de cuvant al departamentului de protectie civila, citata de Reuters. *ACTUALIZARE 11:14 Presa italiana informeaza ca sunt 22 de persoane decedate, insa este posibil ca bilantul victimelor sa creasca, intrucat operatiunile de salvare si cautarile de victime continua.

Cel putin patru persoane au murit

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,2 grade, a avut loc in aceasta dimineata, in Italia. Conform CNN, seismul a avut loc la circa 10 kilometri de orasul Norcia, la ora 03:36, ora locala.

Explozie la o nunta, in sudul Turciei: Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite (FOTO, VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite intr-o explozie care s-a produs la o nunta in sudul Turciei, la Gaziantep, localitate situata la aproximativ 95 km de orasul sirian Alep,.

Explozie foarte puternica la Rafinaria Petromidia Navodari. Cel putin patru persoane au suferit arsuri. Autoritatile au decretat cod rosu de interventie

O explozie a avut loc in dupa-amiaza zilei de luni, 22 august, la rafinaria Petromidia din Navodari. La fata locului au fost mobilizate echipaje ale Pompierilor si Ambulantei.

Cel putin 73 de morti si 150 de disparuti

ACTUALIZARE 17:15 Iohannis i-a transmis presedintelui Italiei un mesaj de solidaritate si condoleante Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau italian Sergio Mattarella un mesaj de condoleante in urma cutremurului din Italia, exprimand solidaritate cu poporul italian. *ACTUALIZARE 17:10 Cel putin 73 de persoane au murit in urma cutremurului din Italia, conform ultimului bilant, transmite Digi 24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )