Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel putin 35 de persoane, ranite intr-un accident feroviar din Buenos Aires

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 35 de persoane, ranite intr-un accident feroviar din Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, astazi, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate Sergio Berni, citat de AFP.

Doua persoane ranite intr-un accident frontal dintre un microbuz si un autoturism

Doua persoane au fost ranite sambata dupa-amiaza in urma unui accident rutier produs in localitatea mehedinteana Ilovat, intre un microbuz si un autoturism, victimele fiind in afara oricarui pericol.

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

ACCIDENT FEROVIAR la Buenos Aires: Cel putin 35 de oameni au fost raniti.

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni. Mai multe vagoane au intrat pe peron, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune C5N. Trenul a terminat cursa) pe peron si tamponul de oprire a fost smuls, a declarat un sindicalist din sectorul feroviar, Edgardo .

Cel putin 13 persoane au murit in Japonia din cauza taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha.

Un autobuz in care se aflau 12 persoane, implicat intr-un accident in Timis

Un autobuz in care se aflau 12 persoane s-a rasturnat, miercuri dupa-amiaza, in judetul Timis. Zece dintre pasageri au reusit sa iasa singuri din masina si alti doi au ramas incarcerati, a precizat.

VIDEO Patru persoane ranite in urma unui accident produs la iesirea din Buzau, spreSpataru

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc, joi seara, laiesirea din Buzau, spre Spataru. Evenimentul rutier s-a produs din cauza soferului unuiautoturism Skoda inmatriculat in Buzau care a iesit dintr-o benzinarie, fara sa acordeprioritate unui microbuz de transport marfa, cu numar de Brasov.

OSDO: Cel putin 21 de persoane, ucise intr-o explozie produsa in Siria

ONG-ul sirian OSDO a anuntat, miercuri, ca cel putin 21 de persoane, intre care si patru copii, au fost ucise intr-o explozie produsa in provincia Deraa, in sudul tarii, relateaza AFP. Douazeci si.

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit deja

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit dupa trecerea taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )