Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Adevărul Adevărul,
Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate Sergio Berni, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Laos: Cel putin cinci morti intr-un accident de avion

Cel putin 5 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in fluviul.

Laos: Cel putin 40 morti intr-un accident de avion

Cel putin 40 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in.

14 raniti intr-un accident feroviar la Bistrita-Nasaud.

Paisprezece persoane au fost ranite in urma unui accidentu feroviar produs miercuri dimineata la intrarea intr-un tunel din judetul Bistrita-Nasaud. Un tren de marfa a lovit o drezina, miercuri dimineata, la intrarea intr-un tunel din localitatea Gledin, judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Mediafax. In drezina se aflau 14 persoane care au fost ranite. Accidentul s-a petrecut la intrarea in tunelul dintre localitatile bistritene Rapa de Jos si Monor-Gledin. La ora transmiterii acestei stiri .

ACCIDENT FEROVIAR la Buenos Aires: Cel putin 35 de oameni au fost raniti.

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni. Mai multe vagoane au intrat pe peron, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune C5N. Trenul a terminat cursa) pe peron si tamponul de oprire a fost smuls, a declarat un sindicalist din sectorul feroviar, Edgardo .

Cel putin 35 de persoane, ranite intr-un accident feroviar din Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, astazi, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni.

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

Doua trenuri s-au ciocnit in Bistrita-Nasaud. Cel putin 14 raniti

O drezina care transporta muncitori a fost lovita de un marfar miercuri dimineata in apropiere de localitatea Gledin, in judetul Bistrita-Nasaud. Un oficial de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a declarat pentru HotNews ca 14 sau 15 persoane au fost ranite. Accidentul a avut loc la circa 3 km inainte de intrarea intr-un tunel.

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit deja

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit dupa trecerea taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Accident feroviar in judetul Bistrita-Nasaud

Un accident feroviar a avut loc, in aceasta dimineata, in judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce un tren marfar a intrat intr-o drezina, care transporta muncitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )