Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata in urma unei explozii la un depozit de munitie din Siria

B1 B1,
Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata in urma unei explozii la un depozit de munitie din Siria

O explozie s-a produs, joi, la un depozit de munitie din orasul sirian Homs, ocupat de militistii pro-regim, in cadrul careia au murit cel putin 40 de persoane, in timp ce altele 100 au fost ranite. Totusi,. continuă pe B1

Incidente violente la Cairo intre vanzatori ambulanti: Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 12 persoane au fost ucise in urma unor incidente violente in centrul capitalei egiptene, izbucnite intre vanzatori ambulanti, citeaza BBC News. Majoritatea victimelor au fost ucise intr-un incendiu.

ACCIDENT pe DN11. Doua persoane si-au pierdut viata.

Doua persoane si-au pierdut viata, joi dimineata, pe DN11, la iesirea din localitatea Lunga spre Onesti judetul Covasna), dupa ce masina 523;n care se aflau a intrat 523;ntr-un tir. Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN11 se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, in zona respectiva. De semenea, mai spun politistii, se semnaleaza valori crescute de trafic pe tronsonul Bucuresti Otopeni al DN1. Joi, intre orele 09. 00 si .

ACCIDENT grav pe DN11. Doua persoane si-au pierdut viata.

Doua persoane si-au pierdut viata, joi dimineata, pe DN11, la iesirea din localitatea Lunga spre Onesti judetul Covasna), dupa ce masina 523;n care se aflau a intrat 523;ntr-un tir. Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN11 se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, in zona respectiva. De semenea, mai spun poltistii, se semnaleaza valori crescute de trafic pe tronsonul Bucuresti Otopeni al DN1. Joi, intre orele 09. 00 si .

Florida: Cel putin 15 persoane date disparute, in urma unor explozii

Cel putin 15 persoane au fost date disparute iar locuitorii din zona au fost evacuati in timpul noptii, in urma unor explozii intr-o uzina de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP.

VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia: cel putin 40 de persoane sunt ranite

Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud. in jur de 40 de persoane sunt ranite, potrivit autoritatilor elvetiene.

Egipt: Cel putin 15 persoane au fost ucise la Cairo

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate.

Doua trenuri au intrat in coliziune in Elvetia. Cel putin 45 de persoane au fost ranite

Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, informeaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit autoritatilor elvetiene, aproximativ 45 de persoane.

Accident rutier in Italia: Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 sunt ranite (VIDEO)

Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite, duminica seara, dupa ce un autocar care transporta pelerini s-a prabusit in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli, relateaza BBC News. Autoc.

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Accident de autocar in Italia. Cel putin 36 de persoane au murit si 11 sunt ranite, dupa ce automobilul a zburat peste un pod

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, dupa ce autocarul in care se aflau si care transporta pelerini in regiunea italiana Napoli, a cazut de pe un pod,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )